Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een Brass Belt Buckle Pools

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een Brass Belt Buckle Pools

De gegevens definiëren mode; terwijl bijna iedereen samen een outfit kan stuk, degenen die de tijd nemen om te nagelen de kleine details echt een gevoel van eigenwaarde te creëren. Klein het ook mag lijken, je koperen riemgesp draagt ​​genoeg om uw a

AdvertisementDe gegevens definiëren mode; terwijl bijna iedereen samen een outfit kan stuk, degenen die de tijd nemen om te nagelen de kleine details echt een gevoel van eigenwaarde te creëren. Klein het ook mag lijken, je koperen riemgesp draagt ​​genoeg om uw algehele look - een oude patina drukt een edgy robuustheid, terwijl een stralende polish toont een scherpe, detail-oriented gevoel van gladheid en professionaliteit. Als u kiest voor de laatste presentatie, het duurt slechts enkele minuten om uw buckle glinsteren te maken.

Wat je nodig hebt

Platte schroevendraaier of een muntstuk

ammonia

Schurende messing reinigen crème (of azijn, zout en meel)

Niet-schurende reinigingsdoekje

Brass-poetsdoek of messing polish

Verwijder de gesp van de band, indien mogelijk. In sommige gevallen kunt u de knoppen het veiligstellen van de gesp om de riem los te maken. Als klinknagels zet de gesp, draai ze met een platte schroevendraaier of een muntstuk. Indien de sluiting permanent is bevestigd aan de gordel, bevatten uw polijsten alleen de messing en voorzichtig het bandmateriaal voorkomen.

Verwijder de clear-coat lak aangebracht op de koperen riemgesp op het moment dat het werd gemaakt. Hoewel deze coating zorgt ervoor dat de gesp glanzend tijdelijk, na de gesp begint te bezoedelen of lijkt vies, dan moet je de coating op de messing polijsten te verwijderen. Week de gesp in huishoudelijke ammoniak gedurende ongeveer 10 minuten en dan loslaten van de coating. Spoel de gesp grondig met water en droog het geheel af met een zachte, droge, niet-schurende doek.

Breng een zacht schurende brass-reiniging crème of plakken om de gesp met een schone, zachte en niet-schurende doek Indien de sluiting is aangetast. Wrijf de crème op het gehele oppervlak van de gesp, terwijl het toepassen van lichte druk en laat de gesp aan de lucht drogen voor een paar minuten. Wanneer de crème krijgt een krijtachtige verschijning, poets het weg met een andere schone, niet-schurende doek. Om uw eigen crème te maken, combineren een half kopje azijn met een lepel zout en voldoende bloem om een ​​pasta te maken.

Wrijf het oppervlak van de gesp met een koperen poetsdoek of een zachte, schone, niet-schurende doek met een beetje koperpoets. Solliciteer matige druk en werken in een cirkelvormige beweging totdat de gesp neemt een glans. Hoe langer en harder je polish, hoe meer glans de koperen displays. Indien de sluiting niet wordt aangetast, is dit alles wat je hoeft te doen om het te laten schitteren als nieuw.

Hints

Schurende schoonmaakmiddelen crèmes en pasta's tegemoet te komen vaak tot specifieke vormen van metalen - controleer het etiket om te bevestigen dat het product veilig te gebruiken op messing. Volg eventuele waarschuwingen of instructies van de fabrikant van metalen reiniging crèmes of polijsten producten.

Nadat u lak de gesp te verwijderen, het messing is gevoelig voor oxidatie. Om oxidatie te voorkomen, op te slaan de gesp correct en poets het eens om de paar weken, tenzij u de voorkeur aan de uitstraling van de natuurlijke patina.

Om te voorkomen dat uw koperen riemgesp aanslag, voorkomen dat de gesp nat of vochtig. Plaats een anti-aanslag strip - verkrijgbaar bij vele sieraden winkels - met de gesp in een afgesloten opslag zak of container en houd de gesp in een koele, droge omgeving.

Net zoals je de gordel materiaal moet vermijden, vermijd het toepassen van elke polish of schoonmaakmiddelen om edelstenen of andere details te stellen in uw koperen riemgesp.

Share This Post