Index / Cars / Hoe maak je een brandstofpomp vervangen in een 1999 Pontiac Bonneville

Share This Post

Cars

Hoe maak je een brandstofpomp vervangen in een 1999 Pontiac Bonneville

Uw 1999 Pontiac Bonneville is uitgerust met een in-tank elektrische brandstofpomp die tussen 48 en 55 psi (333-376 kPa) van de druk op de behoeften van de snelle 3.0L motor te behandelen biedt. Maar lage druk, slechte brandstof flow, geluiden en zelf

AdvertisementUw 1999 Pontiac Bonneville is uitgerust met een in-tank elektrische brandstofpomp die tussen 48 en 55 psi (333-376 kPa) van de druk op de behoeften van de snelle 3.0L motor te behandelen biedt. Maar lage druk, slechte brandstof flow, geluiden en zelfs lekken kan de aanval van de pomp na jaren van dienst. Om de slechte pomp te vervangen, moet u de brandstoftank te verlagen. Maar voordat u begint, zorg ervoor dat je alle benodigde gereedschap voor de job.

Wat je nodig hebt

pal

stopcontact

Moersleutel

Shop handdoek

schroevedraaier

Floor jack

2 jack stands

Chocks

Stofbril

Houten blok

Punttang

Ratchet uitbreiding

Speciaal gereedschap J-37088-A

Speciaal gereedschap J-24187

Nieuwe O-ring

Het verwijderen van de brandstofpomp

Maak de brandstoftank vuldop en open de motorkap.

Verwijder de brandstof-injector schild, als uw Bonneville model is uitgerust met het, met behulp van een ratel en socket.

Koppel de grond (zwarte) accukabel met behulp van een sleutel.

Wikkel een winkel handdoek om de brandstofdruk verbinding fitting. Dit is een kleine klep op de brandstofrail, waar de brandstof injectoren te bevestigen, dat het ventiel lijkt op uw autobanden.

Druk de klep met een schroevendraaier zoals u het spuiten van de brandstof die uit het ventiel met de poetsdoek te vangen. Dit zal de druk in het brandstofsysteem vrij.

Til de achterkant van de Bonneville met behulp van een vloer-aansluiting en plaats het op jack stands.

Blokkeer de voorwielen.

Zet je bril, krijgen onder het voertuig en ondersteuning van de brandstoftank met de vloer jack. Plaats een kleine houten blok tussen het zadel van de krik en de brandstoftank om beschadiging van de tank te voorkomen.

Koppel de rubber hangers die het uitlaatsysteem op zijn plaats op de achterzijde van het voertuig naar een betere toegang tot de brandstoftank te krijgen. Gebruik een schroevendraaier en een paar punttang.

Maak de twee bouten uit de riemen die de brandstoftank op zijn plaats. Gebruik een ratel, ratel uitbreiding en aansluiting.

Laat de brandstoftank net genoeg om de toegang tot de slangaansluitingen op de brandstoftank gauge afzender krijgen en pomp montage.

Koppel de slangen uit en trek de stekker uit de brandstoftank gauge afzender en pomp montage. Bij slangen met plastic connectoren, drukt u op de twee lipjes op de slangkoppelingen en scheiden de slangen. Bij slangen met metalen hulpstukken te gebruiken speciaal gereedschap J-37088-A om de lijnen los te koppelen.

Laat de tank en ontgrendelen van de afzender meter en pomp montage van de brandstoftank door linksom te draaien de borgring met gereedschap J-24187 of soortgelijke steeksleutel.

Trek de meter afzender en pomp assemblage uit de tank en gooi de O-ring op het samenstel.

Koppel de houder haakjes, slangen en elektrische connectoren aan de brandstofpomp en verwijder de pomp van de vergadering.

Het installeren van de nieuwe brandstofpomp

Plaats de nieuwe pomp op de vergadering en sluit de slangen.

Installeer de meter afzender en pompeenheid in de tank samen met een nieuwe O-ringafdichting.

Zet de meter afzender en pomp assemblage naar de brandstoftank door het draaien van de borgring met de klok mee met gereedschap J-24187 of soortgelijke steeksleutel.

Til de brandstoftank net genoeg om de slangen aan te sluiten en sluit de elektrische connector om de brandstof-tank gauge afzender en pomp montage.

Hef de brandstoftank op zijn plaats en zet de twee die banden met behulp van de ratel, ratel uitbreiding en aansluiting.

Verwijder de vloer krik onder het voertuig.

Sluit de rubberen hangers aan het uitlaatsysteem als je moest verbreken. Gebruik de schroevendraaier en de naald neus tang.

Verlaag uw voertuig.

Draai de brandstof-vuldop.

Sluit de grond (zwarte) accukabel met behulp van de sleutel.

Draai het contactslot naar de "On" positie gedurende drie seconden. Zet het uit en weer aan en controleer op lekkage onder de brandstoftank.

Schakel de ontsteking.

Share This Post