Index / Cars / Hoe maak je een brandstofpomp in een Honda CR-V Vervangen

Share This Post

Cars

Hoe maak je een brandstofpomp in een Honda CR-V Vervangen

De brandstofpomp in een Honda CR-V is elektrisch, zodat u de zekeringen en relais moet controleren voordat het inspecteren van de brandstofpomp zelf. Als u brandstof in uw tank, maar uw voertuig heeft moeite om brandstof, moet u wellicht uw brandstof

Advertisement

De brandstofpomp in een Honda CR-V is elektrisch, zodat u de zekeringen en relais moet controleren voordat het inspecteren van de brandstofpomp zelf. Als u brandstof in uw tank, maar uw voertuig heeft moeite om brandstof, moet u wellicht uw brandstofpomp schoon te maken of geheel te vervangen. De Honda CR-V wordt geleverd in een verscheidenheid van stijlen en uitrustingsniveaus en dit kan uw keuze van de brandstofpomp beïnvloeden.

Wat je nodig hebt

Brandstofpomp kit

Shop handdoek

Dopsleutel set

Tool 07AAA-S0XA100

momentsleutel

Bepaal de brandstofpomp die uw Honda CR-V vereist. Dit is afhankelijk van het merk en model en de motor grootte van uw voertuig. Modellen gemaakt 1996-2001 hebben een 2.0 L B20B of B20Z motor en de modellen die gemaakt zijn na 2001 kan worden uitgerust met een 2.0 L, 2.2 L turbodiesel of 2.4 L motor.

Ontlast het brandstofsysteem druk en koppel de negatieve accukabel met een dopsleutel. Toegang tot de brandstofpomp door het afsluiten van de achterbank en het verwijderen van de toegang tot het onderhoud te dekken. Koppel de brandstofpomp elektrische aansluiting, brandstoftoevoerleiding en brandstof retourleiding. Bedek de connector en pijp met plastic en een handdoek bij de hand om te genieten van overtollige brandstof.

Koppel de brandstofpomp door het verwijderen van de brandstofpomp borgmoer met gereedschap 07AAA-S0XA100. Gooi de pakking en de O-ring.

Installeer de nieuwe brandstofpomp behulp van de items in de kit, in het bijzonder de pakking en de O-ring. Draai de brandstofpomp borgmoer tot 69 voet pond met gereedschap 07AAA-S0XA100 en een momentsleutel.

Voltooi de installatie door het omkeren van de verwijderingsprocedure.

Share This Post