Index / Cars / Hoe maak je een brandstofpomp in een Dodge Ram vervangen

Share This Post

Cars

Hoe maak je een brandstofpomp in een Dodge Ram vervangen

De Dodge Ram brandstofpomp is elektrisch, zodat u de zekeringen en relais moet controleren en voor het inspecteren van de brandstofpomp. Als uw auto nog steeds moeite om brandstof en uw tank brandstof, kan het nodig zijn om schoon te maken of vervang

Advertisement

De Dodge Ram brandstofpomp is elektrisch, zodat u de zekeringen en relais moet controleren en voor het inspecteren van de brandstofpomp. Als uw auto nog steeds moeite om brandstof en uw tank brandstof, kan het nodig zijn om schoon te maken of vervang de brandstofpomp. De Dodge Ram komt in een verscheidenheid van stijlen en kan dit uw keuze van de brandstofpomp beïnvloeden.

Wat je nodig hebt

Brandstofpomp kit

Dopsleutel set

Tool 6856

Selecteer de nieuwe brandstofpomp voor uw Dodge Ram. U hoeft alleen maar om het merk en model, maar ook de grootte van de motor te leren kennen. Modellen gemaakt vóór 1994 zal een 225 cubic inch (cc), 239 ci, 318 ci of 360 ci benzine-aangedreven motor of een 5.9 L dieselmotor hebben. Modellen gemaakt 1994-2001 zal een 3.9 L, 5.2 L, 5.9 L (benzine of diesel) of een 8.0 L motor hebben.

Kijk naar motoren voor recente modellen van de Dodge Ram. Modellen die na 2001 kan worden uitgerust met een 3.7 L, 4.7 L, 5,7 L Hemi V8, 5.9 L Magnum V8, 5.9 L Cummins diesel, 6.7 L Cummins diesel, 8,0 L Magnum of 8.3 L Viper-motor.

Bereid uw voertuig voor brandstofpomp onderhoud. Ontlast het brandstofsysteem druk en koppel de negatieve accukabel met een dopsleutel. Giet ze af en koppel de brandstoftank.

Verwijder elektrische connector van de brandstofpomp en trek de brandstofleiding van de brandstoftank. U kunt nu verwijderen van de brandstoftank. Verwijder de borgmoer voor de brandstofpomp met gereedschap 6856 door naar links te draaien en koppel de brandstofpomp. Gooi de oude O-ring.

Installeer de nieuwe brandstofpomp behulp van de items in de kit, met name de O-ring. Zorg ervoor dat het tabblad uitlijning onder de brandstofpomp zit in de inkeping op de brandstoftank. Draai de borgring tot 40 in. Lbs. met gereedschap 6856.

Voltooi de installatie door het omkeren van de verwijderingsprocedure.

Share This Post