Index / Cars / Hoe maak je een brandstoffilter in een Pontiac Grote Am Vervang

Share This Post

Cars

Hoe maak je een brandstoffilter in een Pontiac Grote Am Vervang

De brandstof filter in uw Pontiac Grote Am is er om het vuil en roestdeeltjes uit het brandstofsysteem te houden. Voor optimale prestaties, een aantal monteurs raden u aan vervanging van de brandstoffilter om 30.000 tot 40.000 mijl. Volg de onderstaa

Advertisement

De brandstof filter in uw Pontiac Grote Am is er om het vuil en roestdeeltjes uit het brandstofsysteem te houden. Voor optimale prestaties, een aantal monteurs raden u aan vervanging van de brandstoffilter om 30.000 tot 40.000 mijl. Volg de onderstaande instructies om het brandstoffilter op uw Pontiac Grote Am vervangen in minder dan 45 minuten.

Wat je nodig hebt

Shop handdoek

manometer

Container voor brandstof

Moersleutel

Nieuwe brandstoffilter

Koppel de negatieve accukabel en haal dampdruk van de brandstoftank door langzaam losdraaien van de tankdop. Wikkel een winkel handdoek om de brandstofdruk klep als u een drukmeter aan te sluiten op de brandstofdruk ventiel.

Zet de ontluchtingsslang van de meter in een container die de brandstof zal houden. Open de meter klep naar de systeemdruk bloeden. Tap alle brandstoffen die in de meter blijft in de container ook.

Koppel de brandstofleiding van het brandstoffilter met behulp van een back-up sleutel. Druk de lipjes en trek de brandstofleiding naar buiten om het los te koppelen quick-connect fitting van het brandstoffilter. Verwijder het brandstoffilter van de montagesteun.

Plaats het nieuwe filter in de montagesteun en gebruik maken van een back-up sleutel om de brandstofleidingen aan te sluiten. Draai de armaturen tot 20 ft-lbs. Sluit de quick-connect passend bij het brandstoffilter.

Sluit de negatieve accukabel. Herstel de druk om het brandstofsysteem door het contact op 2 seconden. Zet het uit gedurende 10 seconden, zet hem weer aan. Controleer op brandstoflekken in uw Pontiac Grote Am.

Hints

Zorg ervoor dat de druk uit het brandstofsysteem te laten voordat u de brandstofleidingen los te koppelen.

Veeg eventueel brandstof die kan hebben gemorst bij het vervangen van het brandstoffilter voordat je Pontiac Grote Am.

Share This Post