Index / Cars / Hoe maak je een brandstoffilter in een Metro Geo Vervangen

Share This Post

Cars

Hoe maak je een brandstoffilter in een Metro Geo Vervangen

De derde en laatste generatie van de Metro Geo beschikbaar was van 1995 tot 1997 oorspronkelijk ontwikkeld door Suzuki in 1983, het model aangeboden in de VS als de Chevy Sprint, Pontiac Firefly, de Suzuki Swift, de Metro Geo evenals meer dan een hal

Advertisement

De derde en laatste generatie van de Metro Geo beschikbaar was van 1995 tot 1997 oorspronkelijk ontwikkeld door Suzuki in 1983, het model aangeboden in de VS als de Chevy Sprint, Pontiac Firefly, de Suzuki Swift, de Metro Geo evenals meer dan een half dozijn andere naamborden wereldwijd. Een aantal van de generatie Metros derde zijn nog steeds op de weg en een geweldige vondst voor de gebruikte-auto koper. Deze doe-het-zelf-installatie is voor de jaren 1995 tot 1997 model jaar.

Verwijder het brandstoffilter

Koppel de negatieve accukabel los van de terminal. Ontlast de druk in het brandstofsysteem tijdens het nemen van de nodige voorzorgsmaatregelen. Sluit de brandstofleidingen met golf tees om morsen van benzine te voorkomen.

Hef het voertuig. Controleer of dat de dragers zijn veilig. Verwijder de bout die de parkeerrem kabel beugel op zijn plaats op de onderkant houdt.

Neem de brandstoftoevoer slang van de brandstoffilter. Draai en verwijder de twee beugel bouten die het brandstoffilter zijn plaats te houden. Verwijder het brandstoffilter uit het frame.

Koppel de afvoerslang die loopt tot het brandstoffilter. Verwijder de bevestigingsbout en til het brandstoffilter uit de houder.

Installeer het brandstoffilter

Plaats het brandstoffilter op de beugel. Zorg ervoor dat u de matchmarks af te stemmen op het brandstoffilter en de bevestigingsbeugel. Zet de bevestigingsbout op zijn plaats en draai het naar 11 voet / pond.

Sluit de brandstoftoevoer afvoerslang aan het brandstoffilter en zet hem vast met een nieuwe klem. Plaats het brandstoffilter op het frame en de twee bouten op de beugel. Draai de beugel bouten tot 11 voet / pond.

Sluit de inlaat slang aan op het brandstoffilter. Gebruik een nieuwe klem om het te beveiligen. Installeer de remkabel beugel en zet de bout op zijn plaats. Draai de bout tot 11 voet / pond.

Laat het voertuig en sluit de negatieve accukabel. Zet het contact in stand ON en de turn het terug naar LOCK om de brandstof systeem onder druk.

Start de motor. Controleer op brandstoflekken en de nodige aanpassingen.

Hints

De druk in de brandstofleidingen wordt gehandhaafd nadat de motor is uitgeschakeld. ontlasten steeds de druk in het brandstofsysteem, zelfs als de auto gezeten koude enkele uren, om ongelukken en schade te voorkomen.

Share This Post