Index / Cars / Hoe maak je een brandstoffilter in een 1997 Cadilac Install

Share This Post

Cars

Hoe maak je een brandstoffilter in een 1997 Cadilac Install

De brandstof filter op de 1997 Cadillac Seville Deville en modelauto's vereist dezelfde verwijdering en installatie-instructies. De belangrijkste functie van het brandstoffilter is aan een prullenbak of kleine sedimenten uit het invoeren van de brand

Advertisement

De brandstof filter op de 1997 Cadillac Seville Deville en modelauto's vereist dezelfde verwijdering en installatie-instructies. De belangrijkste functie van het brandstoffilter is aan een prullenbak of kleine sedimenten uit het invoeren van de brandstofinjectoren en de motor te houden. Het brandstoffilter vangt de prullenbak en sedimenten op het filter dat is ingesloten binnenkant van het brandstoffilter behuizing. De meeste autofabrikanten raden het veranderen van de brandstoffilter tussen de 45.000 en 75.000 mijl.

Wat je nodig hebt

hydraulische krik

Jack staat

Gas opvangbak

Standard steeksleutel set

Nieuwe brandstoffilter

Parkeer de Cadillac 1997 op een vlakke ondergrond. Verwijder de tankdop van de brandstoftank.

Jack achter de Cadillac met de aansluiting en zet de assteunen onder jacking punten aan weerszijden van de auto. Laat de auto op de bovenkant van de tribunes. Zorg ervoor dat de auto veilig en gelijkmatig zit op de top van de tribunes voordat klimmen onder de auto.

Klim in het kader van de bestuurder-side achterkant van de Cadillac en zoek de brandstoffilter. De brandstof filter op de 1997 Cadillac Seville Deville en modelauto's is gelegen binnenkant van het frame rail in de buurt van de benzinetank. Het brandstoffilter is een zilveren bus en zal een quick-connect brandstofleiding aan de ene kant en een schroef-moer aan de andere kant hebben.

Schuif het gas opvangbak onder het brandstoffilter om de kleine hoeveelheid overtollige gas dat uit zal komen van de brandstofleidingen te vangen. Vervolgens comprimeren het einde van de quick-connect brandstofleiding met uw hand. Knijp de plastic clips op de quick-connect brandstoffilter naar binnen en trek de brandstofleiding van de brandstoffilter.

Draai de moer aan de andere brandstofleiding tegen de klok met een steeksleutel om de brandstof lijn van het brandstoffilter los te maken. Houd het draaien van de moer totdat de brandstofleiding is volledig los van het brandstoffilter. Schuif dan de brandstofleiding van het brandstoffilter.

Duw het brandstoffilter uit de houder met uw hand. Steek dan het nieuwe brandstoffilter in de beugel met de pijl die wordt afgedrukt op het brandstoffilter naar de voorkant van de Cadillac.

Schroef de brandstofleiding moer terug op het einde van het brandstoffilter. Draai de moer omlaag met de steeksleutel.

Duw de andere brandstof rechte lijn op het einde van het brandstoffilter, totdat de plastic clips vergrendelen op het einde van het brandstoffilter. Trek daarna voorzichtig terug op de brandstofleidingen om ervoor te zorgen dat het wordt vergrendeld. Verwijder het gas opvangbak van onder de Cadillac.

Doe de tankdop weer op de brandstoftank. Zorg ervoor dat de tankdop is krap.

Zitten in de bestuurdersstoel en draai de sleutel in en uit drie keer. Dan, de startmotor en controleer het brandstoffilter voor eventuele brandstoflekken. Zet de motor af.

Jack de achterkant van de Cadillac back-up en verwijder de krik onderscheidt zich van onder de jacking punten. Schuif de krik van onder de Cadillac.

Hints

Gooi het brandstoffilter zoals aangegeven door uw lokale milieu-kantoor.

De stroomrichtingspijl dat aan de zijde van het brandstoffilter wordt gestempeld vertegenwoordigt de stroming van de brandstof uit het gas tank naar de motor.

Draag altijd een veiligheidsbril bij het werken aan gas.

Do not ever rook rond gas.

Share This Post