Index / Huis / Hoe maak je een brand in een Fire Pit Start

Share This Post

Huis

Hoe maak je een brand in een Fire Pit Start

Of uw vuurkorf is een middel van het koken in openlucht of gewoon biedt afleiding, veel mensen genieten van het passeren van een avond zitten rond een knapperend vuur in een vuurkorf. Houd veiligheidsmaatregelen een prioriteit als je je vuur om onnod

Advertisement

Of uw vuurkorf is een middel van het koken in openlucht of gewoon biedt afleiding, veel mensen genieten van het passeren van een avond zitten rond een knapperend vuur in een vuurkorf. Houd veiligheidsmaatregelen een prioriteit als je je vuur om onnodige en mogelijk ernstig letsel op te bouwen. Het proces van het starten van een brand in een vuurkorf is eenvoudig. Als je eenmaal weet dat de basisprincipes van het leggen van een brand en het houden van het branden, zal uw brand vrolijk laaien.

Wat je nodig hebt

Tinder

aanmaakhout

Brandstof

lucifers

Zand of vuil

Slang of emmer water

Stap 1

Verzamel de tondel, aanmaakhout en brandstof die u nodig heeft voor uw vuur. Voorbeelden van tondel onder meer kranten, droge dennennaalden en stro. Aanmaakhout in het algemeen bestaat uit dunne stokken of twijgen. Brandstof is de grotere brandhout die ervoor zorgt dat het vuur brandend-het moet droog zijn (oud hout) en niet groen om goed te verbranden in een vuur, echter. U zult ongeveer een armful elk van tondel en aanmaakhout en genoeg brandstof nodig hebben om het vuur brandende zolang u wenst te houden. Een substantiële droge log kan branden gedurende 45 minuten gemiddeld.

Stap 2

Leg de brand, te beginnen met de tondel eerste. Leg een of twee handenvol tondel in het midden van de vuurplaats. Plaats vier of vijf stukken van aanmaakhout over de tondel in een tipi wijze (het regelen van de stokken rond de tondel met de stokjes bijeenkomst in het midden boven de tondel).

Stap 3

Steek een lucifer en licht de tondel. Kijk als de vlammen uit de tondel oplopen tot het aanmaakhout en start de aanmaakhout in brand.

stap 4

Voeg de kleinste stukjes van olie op het vuur nadat de aanmaakhout brandt. Plaats de brandstof voorzichtig op het vuur over de aanmaakhout. Verwacht het aanmaakhout te storten over de tondel-zal dit hete kolen om het vuur brandende te houden creëren.

stap 5

Voeg extra stukken van brandstof als de kleinere stukken van brandstof verbranden. Als vlammen beginnen af ​​te nemen, voeg extra tondel en aanmaakhout om het vuur voldoende om de brandstof tot de brandstof vangsten vuur te houden.

stap 6

Kijk naar de brand te allen tijde om ieders veiligheid te garanderen en ervoor te zorgen het blijft bevredigend te verbranden. Als de brand afneemt, voeg meer aanmaakhout en brandstof. Als de brand groter dan je verlangen groeit, laat het sterven naar beneden zonder toevoeging van extra brandstof tot het kleiner is.

stap 7

Laat het vuur in brand te steken van nature begint ongeveer een uur voordat u wilt om het uit te zetten. Stop met het toevoegen van olie op het vuur op dit moment. Doof het vuur met zand of vuil wanneer slechts sintels blijven.

Hints

  • Houd kinderen en huisdieren uit de buurt van het vuur te allen tijde.

    Houd een werkende slang of een emmer water in de buurt, terwijl het vuur brandt voor de veiligheid.

Share This Post