Index / Huis / Hoe maak je een Boy's Bedroom Smell beter te maken

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Boy's Bedroom Smell beter te maken

Terwijl de jongens zijn berucht voor het maken van rotzooi, het is allemaal goed en wel tot die rotzooi begint het hele huishouden verstoren. Een rommelige kamer kan op een vreselijke geur die worden niet altijd beperkt tot de omsloten ruimte van de

AdvertisementTerwijl de jongens zijn berucht voor het maken van rotzooi, het is allemaal goed en wel tot die rotzooi begint het hele huishouden verstoren. Een rommelige kamer kan op een vreselijke geur die worden niet altijd beperkt tot de omsloten ruimte van de kamer van uw kind te nemen. Vuile was dat het nooit aan de was gedaan, stinkende schoenen en platen van overgebleven voedsel kan al leiden tot geuren, waardoor de kamer niet alleen stinkend, maar ongezond. Als de kamer van uw zoon heeft een minder dan uitnodigend aroma, een beetje opruimen is alles wat nodig is om het probleem op te lossen.

Wat je nodig hebt

 • witte azijn

  Plastieken zak

  Kattenbakvulling

  Ventilator

  Stofzuiger

  Carpet shampooer

  Bakpoeder

Verzamel vies, bezwete, stinkende wasserette, en neem het uit de kamer te worden witgewassen. Kleding gedempt van zweet en handdoeken die werden gebruikt na een douche en had de mogelijkheid om te kunnen allemaal leiden tot meeldauw sporen goed drogen niet krijgen. Deze microscopisch kleine sporen leiden tot een muffe geur. Voeg een kopje witte azijn aan de spoeling voor meeldauw sporen en geurtjes te doden.

Pick-up trash uit de hele kamer, en het verzamelen van alles in een zak te worden genomen uit de kamer. Eten en snoeppapiertjes en lege drankblikjes kunnen kleverige resten die kunnen leiden tot geuren en zelfs aan te trekken bugs. Giet schone klei kattenbakvulling in de bodem van vuilnisbakken om toekomstige geuren te voorkomen.

Open de ramen, en zet de ventilator aan het plafond - of breng een ventilator in de kamer. De sleutel is om voldoende lucht. Force uit de stilstaande lucht en frisse lucht in de kleine ruimte te helpen elimineren geuren.

Vegen of stofzuigen om losse stukjes puin en vuil te verwijderen. Een tapijt kan hangen op geuren. Als het tapijt merkbaar vuil, shampoo met een tapijt shampooer. Lees en volg alle instructies van de fabrikant zorgvuldig.

Was het beddengoed. Geuren van zweet en bacteriƫn kunnen vasthouden aan beddengoed, het bestendigen van de onaangename geuren in de kamer. Voeg een kopje zuiveringszout in het wasmiddel.

Hints

Routine schoonmaak helpt om te voorkomen dat toekomstige geuren van de vorming in de kamer.

Jongens kan ons niet schelen voor de geur van bloemrijke kaarsen en luchtverfrissers in hun kamer. Zodra de kamer is schoon, het vinden van een geur, zoals appel kaneel of vanille voor kaarsen, luchtverfrissers of wierook te houden van de kamer ruiken aangenaam.

Plaats geurende wasverzachter vellen op de bodem van de jongen wasmand en verborgen in andere plaatsen in de kamer te bestrijden geuren helpen.

Share This Post