Index / Careers & Work / Hoe maak je een Boutique Eigenaar Interview

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een Boutique Eigenaar Interview

Het interviewen van een boutique eigenaar gaat om wie, wat, wanneer, waar, waarom en hoe. De volgorde van deze vragen verschuift afhankelijk van de specifieke verhaal. Een harde nieuws misdaadverhaal over een boetiek die is ingebroken zou kunnen begi

AdvertisementHet interviewen van een boutique eigenaar gaat om wie, wat, wanneer, waar, waarom en hoe. De volgorde van deze vragen verschuift afhankelijk van de specifieke verhaal. Een harde nieuws misdaadverhaal over een boetiek die is ingebroken zou kunnen beginnen met waarom. Een zachte stuk voor een fashion magazine over het succes van een boutique eigenaar begint zeker met wie. Het maakt niet uit hoe een interview begint, alle vragen zo eerlijk en objectief mogelijk worden aangepakt.

Wat je nodig hebt

Potlood

Papier

Audiorecorder

Vraag wie en wat. Vraag de eigenaar haar afkomst en die van elk bedrijf partners. Vraag naar de katalysator om de opening van deze bijzondere boutique, en of het was haar idee of dat ze werd overgehaald. Vraag of dit een tweede carrière, en als ze heeft nog steeds dezelfde soort van goederen en klanten als toen ze begon.

Vind onze wanneer en waar. Kijk of dit de eerste winkel en toen het opende. Zo niet, dan informeren waar de eerste winkel was en of ze van plan is om uit te breiden en, zo ja, waar. Als ze niet is uit te breiden in de richting van een bakstenen en mortel winkel, vragen of ze van plan is om een ​​online aanwezigheid te hebben.

Bepalen waarom en hoe. Bespreek waarom de winkel zo succesvol is geweest. Als ze een bepaalde strategie op klantenservice, erachter te komen wat het is. Vraag hoe ze kwam met die hoek voor het behoud van het bedrijfsleven.

Blijf objectief. Maak geen reclame voor de boutique tenzij het een kwestie van volledige openheid. Dan gewoon staat, "Deze verslaggever bezoekt XYZ, Inc." Dit is niet een bekentenis van verkeerd doen, maar simpelweg openhartig met de lezer.

Verzeker due diligence. In een zacht stuk, kijk maar de naakte feiten. Mode- en lifestyle magazines uit te voeren vaak deze interviews in de hoop van de toekomstige reclame-inkomsten. Als je merkt dat de eigenaar was 10 jaar geleden veroordeeld voor verduistering, verwacht niet om het te zien in het verhaal. Als je een misdaad verhaal aan het schrijven bent, echter, geloof niets. Feit controleren alles.

Hints

Wees beleefd.

Gepaste kleding.

Share This Post