Index / tech / Hoe maak je een Bootable ISO Split

Share This Post

tech

Hoe maak je een Bootable ISO Split

De ISO-bestand extensie is het een schijf die de exacte kopie van de originele schijf, waaronder bestandssysteem informatie, boot-code, en directory structuren bevat. Mensen gebruiken het vaak bij het kopiëren van cd's en dvd's, zoals de boot-disk st

Advertisement

De ISO-bestand extensie is het een schijf die de exacte kopie van de originele schijf, waaronder bestandssysteem informatie, boot-code, en directory structuren bevat. Mensen gebruiken het vaak bij het kopiëren van cd's en dvd's, zoals de boot-disk start-up van bestanden. Het kan voorkomen dat een bestand te groot is om te distribueren of zelfs van de ene computer naar de andere. Als u het bestand wilt verplaatsen, kunt u de opstartbare ISO splitsen in twee bestanden voor eenvoudiger distributie met de gratis WinRAR softwaretoepassing.

Start uw webbrowser en navigeer naar rarlab.com/download.htm~~V. Dubbelklik op het "WinRAR" download link voor uw bijbehorende besturingssysteem. Sla het downloaden naar uw bureaublad. Dubbelklik op de download om het op uw bureaublad te installeren. Wacht tot voltooiing boodschap van de installatie. Start je computer opnieuw op.

Dubbelklik op de map met de bootable ISO die u wilt splitsen. Klik met de rechtermuisknop en klik op "archief toevoegen" van het scherm WinRAR.

U kunt kiezen tussen "CD700" om uw ISO splitsen in cd's of "DVD + R" om uw bestand te splitsen in dvd's.

Stel de compressie om uw wensen en houden de standaardinstelling "RAR."

Klik op "OK" om de opstartbare ISO splitsen. Het bestand wordt opgeslagen blijven in de oorspronkelijke map.

Share This Post