Index / Tuin / Hoe maak je een boerderij met een bulldozer Bulldoze

Share This Post

Tuin

Hoe maak je een boerderij met een bulldozer Bulldoze

Clearing landbouwgrond kan een langdurig en arbeidsintensieve taak zijn, vooral als je niet over de juiste apparatuur. Als u eigenaar of bereid zijn een bulldozer te huren, kunt u een te gebruiken op te ruimen borstel en puin van uw bedrijf in een re

AdvertisementClearing landbouwgrond kan een langdurig en arbeidsintensieve taak zijn, vooral als je niet over de juiste apparatuur. Als u eigenaar of bereid zijn een bulldozer te huren, kunt u een te gebruiken op te ruimen borstel en puin van uw bedrijf in een relatief korte tijd. Een middelgroot bulldozer kan acres van de borstel en-rock bezaaid landbouwgrond duidelijk in het kader van een dag in de meeste gevallen. Hoewel het inhuren van aannemers kan het werk veel gemakkelijker, het wissen van je eigen landbouwgrond helpt verminderen of te elimineren die kosten.

Wat je nodig hebt

  • Zware ketens

    rake attachment

Verwijder bomen door ze geleidelijk aan te duwen over met het mes. Grote bomen kunnen een reeks pushes nodig is om ze neer te halen.

Bevestig de kettingen om alle resterende boomstronken of grote keien, en bevestig vervolgens de kettingen aan de achterkant van de bulldozer. Rij de bulldozer naar voren met de aan de boomstronken en rotsblokken ontwortelen ketens. Gebruik de kettingen kleine boerderij structuren die structureel een tekort of onnodige naar beneden te trekken.

Gebruik het mes om rotsen en ander puin te duwen in stapels voor latere pick-up en verwijdering. Scheid en sorteer de paal in beheersbare porties geen extra werk tijdens de verkoop te vermijden.

Niveau en kwaliteit het vuil met de bulldozer mes om het land voor de landbouw voor te bereiden. Houd het blad zo laag bij de grond mogelijk, zonder in te gaan op de grond. Bevestig een rake bevestiging aan de onderkant van de bulldozer mes weg te trekken en verwijder eventuele resterende puin.

Hints

Wees je bewust van het vochtgehalte van de grond. De bulldozer kan grip verliezen en schuif rond op verzadigde grond.

Draag altijd beschermende kleding bij het gebruik van bulldozers en ander zwaar materieel.

Share This Post