Index / Huis / Hoe maak je een Bobcat 773 oplossen

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Bobcat 773 oplossen

Schrankladers zijn ontworpen om landschap puin en bouwmaterialen te dragen. De Bobcat heeft deze machine geproduceerd voor een halve eeuw, waardoor het een middelpunt van zijn productlijn. Terwijl Bobcat begonnen met landbouwwerktuigen, ontwikkelde h

AdvertisementSchrankladers zijn ontworpen om landschap puin en bouwmaterialen te dragen. De Bobcat heeft deze machine geproduceerd voor een halve eeuw, waardoor het een middelpunt van zijn productlijn. Terwijl Bobcat begonnen met landbouwwerktuigen, ontwikkelde het kleine, zelfrijdende laders toen de boeren nodig zijn om schuren met interne pole steunen manoeuvreren rond. Tot slot, in 1960, produceerde het bedrijf zijn eerste schranklader. De volgende decennia zagen verbeteringen in wendbaarheid en de capaciteit van de laders, die voldoen aan de eisen van een breder klantenbestand en uitgebreid markten. Van 1994 tot 2001 Bobcat vergaderden de 773, een 46-horsepower loader met een laadvermogen van 1.700 pond. Regelmatig onderhoud en het oplossen van problemen te helpen zorgen voor de lange levensduur van de lader.

Houd de tank nooit verder dan een kwart tank gevuld. Net als veel van een auto's en vrachtwagens, een laag brandstofverbruik niveaus van invloed zijn vier-cilinder motor prestaties. Zorg ervoor dat je het te vullen met alleen diesel.

Vul uw tank met dieselolie additieven tijdens koud weer. Ze helpen om vocht zich ophopen en de vorming van ijskristallen te houden, het verstoren van de motor start-up.

Pas de filters in het hydraulisch systeem geregeld. Test het overdrukventiel met een manometer op een consistente basis voor een 3.000 pond. per vierkante inch lezen. Controleer de belangrijkste aandrijfriem op slijtage. Luister naar kraakt en piept wanneer hydrauliek actief zijn. Deze geluiden kunnen een druk op hefvermogen van het systeem aan te geven.

Rijden de loader rond en observeer de draaicirkel door het maken van een cirkel met regenbanden. Gebruik een meetlint om de cirkel diameter te bepalen, meet voor binnen- banden en buitenbanden. Draaicirkel bedraagt ​​de helft van de diameter. De juiste radius van de 773 is ongeveer 79 inches. Grote verschillen van dit cijfer kan bandenslijtage of problemen in de sturingsmechanismen te geven.

Luister naar interne rammelen bij het bedienen van de machine. Dit kan de aandrijfkettingen sloegen tegen elkaar. Check ze meteen te bepalen of de kettingen of de koppeling aan vervanging toe.

Share This Post