Index / Sport en fitness / Hoe maak je een Blue Fish Van Shore Vang

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je een Blue Fish Van Shore Vang

Het vangen van blauwe vis uit de kust is een opwindende manier om deze agressieve en soms ballistische vis aan te landen. Er is slechts een paar dingen die je moet weten om ze te vangen. Eerste altijd, vissen in de zomer, wanneer de scholen actief zi

Advertisement

Het vangen van blauwe vis uit de kust is een opwindende manier om deze agressieve en soms ballistische vis aan te landen. Er is slechts een paar dingen die je moet weten om ze te vangen. Eerste altijd, vissen in de zomer, wanneer de scholen actief zijn, en vinden ze in hun favoriete plekken, vlak bij de stranden, steigers, en rotsen waar ze kunnen koraal aas vissen. Hier is wat je moet weten.

Wat je nodig hebt

Surf rod 7 'to 10'

Zwemmen plug, oppervlakte plug of aas

Gaf of vis grijper

Ga naar het strand of steiger tijdens de latere zomermaanden juli en augustus, wanneer de blauwe vis worden uitgevoerd. Op sommige momenten zullen ze ook zwemmen op de kanalen in zout rivieren.

Scan het water op tekenen van de blauwe vis plunderende scholen van aas. Als ze een school aan te vallen, de baitfish verstrooien en het lijkt alsof het water wordt doorspekt met granaatscherven. Kijk ook voor zeemeeuwen of vogels duiken in het water om aas vis te vangen. Indien er aas vissen, zijn er meestal een paar blues rond.

Werp uw lokken of de stekker in de richting van de school en beginnen met het zeer snel terug. Als u gebruik maakt van aas, net geworpen naar de school en wachten.

Ruk je hengel omhoog scherp en veroorzaken een splash met uw oppervlakte plug, of een scherpe beweging met een zwembad stekker. Hoe meer actie je in de verleiding gebracht, hoe meer kans je hebt om een ​​blauwe vis aan te trekken.

Stel de haak als je voelt een staking, wachten na een seconde of twee. Geef twee scherpe sleepboten op de staaf om ervoor te zorgen de haak ligt in benige kaak van de blauwe vis.

De vis aan land met zorg, contact met hun mond, die vol is van vlijmscherpe tanden te vermijden.

Hints

Het gebruik van oppervlakte pluggen zijn een goede manier om blues wanneer ze jagen aas vis op het oppervlak van het water te trekken, omdat ze veel geld en maken veel lawaai. Zwemmen stekkers zullen naar de blauwe vis krijgen als ze jagen scholen die dieper in het water zijn.

Blauwe vissen hebben zeer scherpe tanden en zij zullen u bijten. Gebruik altijd een GAF, of vis grijper om deze vissen te behandelen. Ook, wees voorzichtig, terwijl ze te vechten op de steiger, kunnen ze explosief zijn dus zorg ervoor dat je houvast.

Share This Post