Index / Cars / Hoe maak je een Blower installeren voor een Detroit Diesel

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Blower installeren voor een Detroit Diesel

De ventilator was een integraal onderdeel van het luchtsysteem van Detroit Diesel 53, 71 en 92-serie motoren. De blower levert frisse lucht voor verbranding naar de cilinders met behulp van twee rotors die spin uit de macht gebruikt door de versnelli

AdvertisementDe ventilator was een integraal onderdeel van het luchtsysteem van Detroit Diesel 53, 71 en 92-serie motoren. De blower levert frisse lucht voor verbranding naar de cilinders met behulp van twee rotors die spin uit de macht gebruikt door de versnelling trein. De rotors leveren ook een continue verplaatsing van lucht naar de motor voor koeling. De blower huisvesting en rotors zijn van aluminium, terwijl de rotor assen staal om een ​​goede lagering bieden.

Wat je nodig hebt

Mechanics gereedschap

Shop lompen

plastic plaat

Verwijdering van Blower

Verwijder de koppeling aan de gouverneur bedieningshendels en ingesteld op de zijkant. Ga verder met de schroeven waarmee de gouverneur klep aan de gouverneur huis te houden te verwijderen. Verwijder de gouverneur deksel en de pakking.

Verwijder de twee bouten die de gouverneur veerhuis aan de gouverneur behuizing vast te houden. Verwijder het veerhuis en ingesteld op de zijkant.

Maak de slangklemmen die op de slangen en duw de slangen weer op de splijtstofstaven. Veeg de overtollige brandstof residu met een winkel doek weg.

Verwijder elke klepdeksel van de motor. Gebruik een winkel handdoek weg te vegen de olie uit de bodem van de klep dekt.

Koppel de onderste splijtstofstaven uit elke injector bedieningshendel. Schroef de pins aansluiting van de brandstofstaven aan de controle koppeling hendel vervolgens overgaan tot de bovenste splijtstofstaven te verwijderen.

Verwijder de blower as plaat uit de blower. Nadat de plaat is verwijderd trek de snap ring en verwijder de ventilator schacht van de blazer.

Verwijder de blower aandrijving steun door het losdraaien van de twee bouten vast te houden op. Trek het aandrijfsamenstel vrij van de gouverneur vork door enigszins te draaien het aandrijfsamenstel. Stel het aandrijfsamenstel aan de zijkant.

Druk op de paspennen dat zijn bedrijf de ventilator aan het motorblok achterplaat. Verwijder de vier bouten waarmee de ventilator verbinden met de bovenkant van het motorblok. Til de blower en de gouverneur de montage van de motor. Zet de blazer op een schone vlakke ondergrond. Bedek de ventilator met een plastic zeil of winkel handdoeken om te voorkomen dat vuil in de rotor gebied.

Hints

De rotors draaien vrij in de ventilator. Steek uw vingers in de buurt van de rotors als ze kunnen krijgen geknepen.

Share This Post