Index / computers / Hoe maak je een Blokdiagram Maak

Share This Post

computers

Hoe maak je een Blokdiagram Maak

Gebruik Microsoft Visio om een ​​blok diagram te maken. Leer hoe je dezelfde software engineers gebruiken gebruiken om block diagrammen te maken. U zult blok diagrammen in kaart te brengen computersystemen en plan productieprocessen in de technische

Advertisement

Gebruik Microsoft Visio om een ​​blok diagram te maken. Leer hoe je dezelfde software engineers gebruiken gebruiken om block diagrammen te maken. U zult blok diagrammen in kaart te brengen computersystemen en plan productieprocessen in de technische velden. De gemiddelde computergebruiker kan blokschema's gebruiken voor thuis herinrichting, de planning gebied reizen of vakanties en het organiseren van een klein kantoor aan huis netwerk. Ga aan de slag door het leren van de basisprincipes van het neerzetten van objecten op het scherm in Visio.

Wat je nodig hebt

MS Visio

Start uw computer en open Microsoft Visio. Selecteer het type tekening als daarom wordt gevraagd door de software. Om een ​​blok diagram maken, selecteert u het diagram optie Block. Selecteer de meeteenheid van toepassing op uw land (US of metrisch).

Klik op het menu Bestand. Klik op "Pagina-instelling." Klik op de optie voor "Landschap Vew." Zoek de lijst Papierformaat en selecteer het papierformaat dat u nodig heeft voor uw diagram. Standaard maat is ingesteld op A4 (gemeenschappelijke papierformaat in Japan) standaard. Om de grootte aan de Amerikaanse normen vast te stellen, selecteert u 8.5-by-11 inch.

Vanuit het venster Objecten (linkerkant van het scherm), klikt u op een blok vorm en houd de linkermuisknop ingedrukt. Sleep het object naar de werkruimte scherm. De blokvorm vertegenwoordigt een ingang en uitgang van het systeem.

Typ een label of een bericht in het blok schema (Als u per ongeluk ergens anders geklikt, gewoon dubbelklikken op het blok object te typen mogelijk te maken). Druk op de "Enter" of klik ergens op de pagina om het blok object op te heffen. Sleep een tweede blok object op het scherm en plaats een paar plaatsen verwijderd van het eerste blok object.

Klik op de tool Lijn aan de bovenkant van de Visio-interface. Wijzen op het eerste blok object, en een lijn te trekken door te klikken met de muis op de rand van het blok object. Sleep de lijn aan te sluiten op het tweede blok object. Sluit meer block objecten om je blokdiagram componenten vormen.

Organiseer uw blok diagram. Als je blok diagram is bedoeld om een ​​kaart van uw draadloze thuisnetwerk, bijvoorbeeld, plaats blokken voor elk werkstation (computer van elke gebruiker) op de pagina. Sleep een cirkel object op de pagina voor de draadloze router en plaats het in het midden van de pagina. De cirkel de signaalpunt en de blokken representeren de in- en uitgangen (draadloze signaal komt op een zender, en het overdragen van het signaal naar de router) in blokschema. Vertakken de connector lijnen van elk blok diagram om de draadloze router. Vergeet niet om elk blok te labelen.

Sla uw werk als u klaar bent. Klik op het menu Bestand en selecteer "Opslaan."

Share This Post