Index / Huis / Hoe maak je een Block keermuur te bouwen - 8 Basic Steps

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Block keermuur te bouwen - 8 Basic Steps

Block keerwanden kunt u niveau gebieden te creëren in uw landschap terwijl het voorkomen van erosie. Zij worden vaak gebruikt om terrassen langs de hoogte van een helling en langs terrassen, waarbij een schoon, vlak oppervlak gewenst maken. Het insta

Advertisement

Block keerwanden kunt u niveau gebieden te creëren in uw landschap terwijl het voorkomen van erosie. Zij worden vaak gebruikt om terrassen langs de hoogte van een helling en langs terrassen, waarbij een schoon, vlak oppervlak gewenst maken. Het installeren van een blok keermuur is niet zo moeilijk als het lijkt - het vereist slechts acht basisstappen. Het belangrijkste onderdeel van het project is het verstrekken van een stevige basis aan de muur te voorkomen zinken en afbrokkelen. Betonnen blokken zijn verkrijgbaar in vele decoratieve stijlen te mengen met het landschap.

Wat je nodig hebt

 • Schep

  4-mond-niveau

  Torpedo niveau

  Knoeien

  Klasse V samenpersbare basismateriaal

  Zand

  1-by-4-inch dekvloer board

  Rubberen hamer

  Gebroken grind

  Concrete lijm

  Cap blokken

Graven het gebied van de wand, waardoor een sleuf die 4-6 duim diep plus ten minste de helft van de hoogte van het blok; toestaan ​​dat ten minste 1 voet van de vrije ruimte achter de muur ook. Niveau het gebied en aanstampen van de bodem tot een stevige, vlakke ondergrond te creëren.

Giet 4 tot 6 inch van klasse V verdichtbaar basismateriaal, dat een mengsel van verschillende grootte rotsen en zand die goed verdichten. Niveau het basismateriaal en compact is ongeveer 1 duim naar beneden met een sabotage.

Voeg 1 tot 2 inches van zand aan de geul en het niveau met een rechte screed board, zoals een 1-op-4-inch board. De overige van de bovenkant van het zandbed het basisniveau afstand moet halve hoogte van de blokken of hoger.

Leg de eerste laag blokken naast elkaar in het zand en tik op hun plaats met een rubberen hamer. Niveau de loop van links naar rechts met een 4-mond-niveau en van voren naar achteren met een torpedo niveau; voeg meer zand onder blokken om een ​​level uit te lage plekken.

Vul de ruimte achter en vóór de voorste natuurlijk met grond tot de rang niveau; pack de bodem vast aan de muur te verankeren. Op dit punt moet niet meer dan de helft van de blokken zichtbaar boven de aarde.

Verder tot de andere vakken bovenop de vorige cursus, waarbij ten minste 4 inch overlap van de verticale voegen; de verticale voeg bij twee blokken wordt gewoonlijk opgesteld in het midden van het blok boven en onder. Elke cursus moet verder worden ingesteld terug 3/4 inch in de helling dan de hieronder cursus.

Backfill het gebied achter de blokken met gemalen grind drainage tussen de bodem in de helling en het blok muur. Backfill om de hoogte van een cursus voordat u verder gaat met de volgende cursus.

Toepassen Betonkleef de kap blokken en plaats ze bovenop de laatste natuurlijk loodrecht blokken in de muur. De kap blokken kan terug uit de muur zetten, line-up met de muur gezicht of overhang enigszins, afhankelijk van de voorkeur.

Hints

Sommige blokken kunnen gaten voor metalen pinnen die in rijden naar de cursussen samen op slot te hebben.

U kunt landschap stof toe te voegen aan de de ruimte achter de muur om te voorkomen dat de bodem van het mengen met de drainage grind.

Keerwanden groter dan 3-4 voeten moeten worden gebouwd door een professionele aannemer; dit kan worden vereist door de plaatselijke bouwvoorschriften. Om te voorkomen dat het inhuren van een aannemer, kunt u een aantal korte, aangebouwd steunmuren te bouwen om tegenhouden een helling.

Share This Post