Index / Eten drinken / Hoe maak je een Bird-vormige Birthday Cake

Share This Post

Eten drinken

Hoe maak je een Bird-vormige Birthday Cake

Het voorbereiden van een vogel-vormige verjaardagstaart is een leuke en grillige manier om dat te piepkuiken in uw leven te vieren. Het is een gemakkelijke taart te maken en te versieren en maakt gebruik van een combinatie van gekochte snack cakes, e

Advertisement

Het voorbereiden van een vogel-vormige verjaardagstaart is een leuke en grillige manier om dat te piepkuiken in uw leven te vieren. Het is een gemakkelijke taart te maken en te versieren en maakt gebruik van een combinatie van gekochte snack cakes, een cake mix en diverse snoepjes. Deze instructies laten zien hoe u uw vogel-vormige verjaardagstaart eruit ziet als een kip te maken, maar u kunt gemakkelijk verschillende kleuren glazuur en snoepjes te gebruiken om de aard van de vogel te veranderen.

Wat je nodig hebt

Cake mix

8-inch round cakevorm

cupcake liners

Bakplaat

Aluminiumfolie

Hostess Ding Dong

4 Hostess Twinkies

wit glazuur

Mes en spatel

Schaar

Fruit Roll-Up, rood

Black Shoestring drop

2 miniatuur chocolate chips

Citroen- of butterscotch smaak gebracht zoethout wendingen

Bereid de cakebeslag en giet wat in de 8-inch round cake pan. Giet het resterende cakebeslag in cupcake liners die je hebt opgerekt in ovalen in plaats van cirkels rond en leg ze op een bakplaat. Bak volgens de cake mix instructies. Verwijder de gebakken ovalen uit de bakplaat en zet de bakplaat over, met betrekking tot de bodem en de randen met aluminiumfolie.

Plaats de 8-inch cake in het midden van de bakplaat voor de vogel lichaam. Draai de bakplaat zodat de lange randen aan de zijkanten van de vogel en korte randen boven het hoofd en de voeten. Uitpakken van de Hostess Ding Dong. Voeg een schar van glazuur aan één zijde van de Ding Dong, en zet het aan de top van de vogel tegen de 8-inch lichaam, het hoofd. Uitpakken van de Hostess Twinkies en snijd ze elk in de helft met een mes, zodat u met acht Twinkie helften voor vleugels. Voeg een schar van glazuur op het afgesneden uiteinde van een Twinkie half en bevestig deze aan het lichaam van een inch uit de buurt van het hoofd. Voeg een schar van glazuur tot drie meer Twinkie helften en voeg ze toe aan het lichaam naast de eerste Twinkie aan de vleugel te voltooien. Bevestig de resterende vier Twinkies op dezelfde wijze aan de andere zijde van de vogel lichaam.

Vorst de taart, de Ding Dong kop en de Twinkie vleugels met witte glazuur. Swirl en dep het glazuur met het mes om een ​​veertje look te creëren. Met een schaar, knippen drie cirkel vormen van de rode Fruit Roll-Up, ongeveer een centimeter in diameter. Plak een rand van een in de Ding Dong zijde aan de bovenkant van het hoofd. Plak de andere twee aan weerszijden van de eerste de kam kip creëren.

Vorm een ​​12-inch stuk zwart Shoestring drop in een C-vorm. Blijf de uiteinden rond krullen voor het oog deel van de bril te vormen en de uiteinden zullen de armen van de bril te worden. Plaats de glazen op de bovenkant van de kippengezicht en wikkel de armen van de bril tegen de zijkant van het hoofd naast de kam. Plaats een miniatuur chocolate chip in elk oogdeel van de bril, nabij het midden van het gezicht. Snij een 1/4-inch stuk van de citroen of butterscotch zoethout en plaats in het midden van het gezicht onder de glazen voor de snavel.

Knip twee stukken van citroen of butterscotch drop 10 inches lang voor de vogel benen. Plaats een einde van elke drop in de bodem van de vogel 2 inch uit elkaar. Snijd vier stukken van de citroen of butterscotch drop 1 1/2 inch lang voor de vogel tenen. Snijd het ene uiteinde van elke teen stuk in een hoek. Dep een kleine hoeveelheid glazuur op de cut hoek voor lijm. Bevestig twee tenen aan elke kippenpoot, 1 1/2 duim van de bodem van de poot. De tenen zal zien als een fan bij bevestiging.

Vorst de cupcake ovalen en leg ze op de bakplaat rond de kip. Dit zijn kippeneieren. Snij een aantal 1/4-inch stukken van de citroen of butterscotch zoethout en strooi op de top van de eieren.

Share This Post