Index / Feesten & mee naartoe / Hoe maak je een Bib Bouquet

Share This Post

Feesten & mee naartoe

Hoe maak je een Bib Bouquet

Baby slabbetjes zijn een nuttige, noodzakelijke gift aan een aanstaande moeder te bieden. Maar op babyborrels - waar elke gift wordt geopend, bewonderd en kirde dan - presentatie gaat een lange weg. Slabbers kan worden getransformeerd van een gewone,

AdvertisementBaby slabbetjes zijn een nuttige, noodzakelijke gift aan een aanstaande moeder te bieden. Maar op babyborrels - waar elke gift wordt geopend, bewonderd en kirde dan - presentatie gaat een lange weg. Slabbers kan worden getransformeerd van een gewone, utilitaire gift in een prachtige florale-achtige regeling die zal worden gesproken over de hele middag. Met een beetje extra tijd en inspanning, kan een betaalbare gift onvergetelijk worden gemaakt.

Wat je nodig hebt

Diverse bibs - 10 tot 12, verschillende kleuren en maten

Assortiment van zijde bladeren en kleine zijden bloemen

Groene bloemen tape

Bloemen draad

Draadsnijders

Clay pot, emmer, vaas of helder inpakpapier

Buds

Vouw elke bib in de lengte doormidden. Rol het dan goed, te beginnen bij de snap.

Plaats één of twee zijden bladeren of kleinere bloemen naast de gerolde bib. Wikkel de bib en blad stengels met bloemen tape, spiraalsgewijs rond de bib totdat u betrekking hebben op de onderste helft, waardoor ongeveer 2 inches van bib blootgesteld aan de top.

Herhaal dit proces met verschillende maten, vormen en kleuren van slabben tot je 10 tot 12 gerold borststuk.

stengels

Plaats een 12-inch bloemen draad in de basis van elke gerold bib.

Voeg een grotere zijde blad of twee naast de bloemen draad, bevestigen ze met bloemen tape.

Zet de bladeren en draad aan de gerolde bib met behulp van extra bloemen tape. Laat minimaal 6 inches blote bloemendraad uit zich vanaf het einde van elke slabbetje.

Boeket

Verzamel alle bibs door de draden die zich uitstrekt vanaf de uiteinden, de vorming van een groot boeket.

Wikkel bloemen tape rond alle draden, te beginnen bij de vastgebonden uiteinden, spiraalsgewijs rond en rond totdat de draden meestal gedekt en het boeket voelt veilig. Voeg extra groen of zijden bloemen, indien gewenst.

Plaats het boeket in een weefsel gevoerde aarden pot, baby-themed emmer of zand- of-rock gevulde vaas. Of wikkel de regeling in duidelijke inpakpapier, als een echte boeket bloemen.

Hints

Bloemen tape is elastisch, dus trek op het iets, terwijl het verpakken van rond items, voor het beste resultaat.

Voeg een stuk pyjama's, sokken, burp vodden of andere doek items om uw boeket door ze rollen in een soortgelijke manier. Grote stukken kunnen worden uitgerold naar een bloemknop aan elk uiteinde te maken, taping alle stof in het midden.

Boeketten kan net zo groot of klein als je wilt. Met behulp van 10 tot 12 slabbetjes zal een middelgrote boeket te maken.

Gebruik verschillende tinten van een kleur, zoals roze voor een meisje. Of gebruik maken van vele verschillende kleuren voor een heldere, grillige boeket.

Bloemen draden zijn scherp en vereisen draadscharen om mee te werken. Voorzichtig mee omgaan.

Share This Post