Index / wettelijk / Hoe maak je een Besluit van de scheiding Kopiëren van Ohio voor Vrije

Share This Post

wettelijk

Hoe maak je een Besluit van de scheiding Kopiëren van Ohio voor Vrije

Een echtscheiding is een formeel bevel van een rechter of magistraat bestellen beëindiging van een huwelijk. In Ohio, de wet vereist dat alle echtscheiding decreten worden ondertekend door een rechter of magistraat als de zaak kwam voor de rechter. D

AdvertisementEen echtscheiding is een formeel bevel van een rechter of magistraat bestellen beëindiging van een huwelijk. In Ohio, de wet vereist dat alle echtscheiding decreten worden ondertekend door een rechter of magistraat als de zaak kwam voor de rechter. De Ohio ministerie van Vital Statistics geen kopieën van de werkelijke echtscheiding decreten alleen samenvattingen die zeer weinig informatie bevatten te houden. In Ohio, worden echtscheiding dossiers aanvankelijk gehandhaafd op de Gemeenschappelijke Pleidooien griffie van rechtbank. Alle provincies Ohio rekenen voor gewaarmerkte afschriften van het decreet, maar heeft u toegang tot uw bestanden te bieden, zodat u uw eigen kopieën te maken.

Bel uw advocaat en vraag om een ​​kopie van de echtscheiding. Advocaten van beide partijen zou hebben meestal een kopie van het transcript als onderdeel van hun administratie. De advocaat moet je niet in rekening brengen voor deze plaat als een kopie wordt meestal opgenomen als onderdeel van de vergoeding.

Ga naar het kantoor van de griffie van de Gemeenschappelijke Pleidooien rechtbank dat uw echtscheiding zaak gehoord. De griffie zal over het algemeen een hard copy-bestand dat een origineel exemplaar van de gecertificeerde echtscheiding zal hebben. Vraag de griffier voor uw dossier en neem het bestand op een kopieermachine en maak een kopie. Dit is niet een gewaarmerkte kopie, die in sommige provincies, kost maar liefst $ 3 vanaf 2011.

Controleer of het hof van beroep heeft een kopie van uw dossier en besluit. In Ohio, wanneer een civiele zaak is een beroep, wordt het bestand naar de juiste Ohio Hof van Beroep gestuurd voor dat gebied. In Cleveland, dat deel uitmaakt van Cuyahoga County, niet alleen een beroep gedaan dossiers opgeslagen bij de beroepsprocedure gerechtsgebouw, maar alle gangbare middelen bestanden worden daar opgeslagen na drie jaar. Dit betekent dat na drie jaar uw echtscheiding record er worden achtergelaten bij het hof van beroep in fysieke vorm of op microfiche. Neem je bestand naar een kopieermachine in het gebouw een een kopie maken. Als het bestand is op microfiche is er, vanaf 2011, een 10 cent per pagina in rekening gebracht voor het afdrukken.

Share This Post