Index / Bedrijf / Hoe maak je een begeleid wonen voorziening in Milwaukee, Wisconsin Open

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een begeleid wonen voorziening in Milwaukee, Wisconsin Open

Volgens Wisconsin staatsstatuten, begeleid wonen faciliteiten bieden zorg of diensten aan particulieren die buiten het niveau van kost en inwoning, maar vormt geen 24-uurs toezicht van een arts of deskundige verpleegkundige zorg. In deze toestand, de

Advertisement

Volgens Wisconsin staatsstatuten, begeleid wonen faciliteiten bieden zorg of diensten aan particulieren die buiten het niveau van kost en inwoning, maar vormt geen 24-uurs toezicht van een arts of deskundige verpleegkundige zorg. In deze toestand, de twee primaire vormen van begeleid wonen faciliteiten zijn volwassen Family Homes and Community Based residentiële voorzieningen. Om een ​​begeleid wonen voorziening in Milwaukee, Wisconsin openen, moet u voldoen aan alle nationale en lokale voorschriften met betrekking tot het openen van een bedrijf, evenals de vereiste vergunningen met betrekking tot begeleid wonen van de Wisconsin Department of Health Services, afdeling Quality Assurance te verkrijgen.

Beslissen of u opent een volwassene Huis (AFH) of Community Based Residential Facility (CBRF). Terwijl de vergunningsprocedure is grotendeels hetzelfde, elk type installatie heeft speciale eisen aan de behoeften van de bewoners te voldoen. Volwassen eengezinswoningen zijn beperkt tot niet meer dan vier bewoners in een tijd, maar kan voorzien in tot zeven uur van de verpleging per inwoner per week. CBRFs mogen zoveel bewoners hebben omdat het gebouw kan ontvangen op basis van de ruimte per-resident-regelgeving, maar zijn beperkt tot drie uur van de verpleging per week. Daarnaast moet CBRF begeleid wonen woningen een door de staat erkend administrator hebben terwijl AFHs kan worden uitgevoerd door de ondernemer.

Onderzoek en herziening van de bouwvoorschriften, rapportage voorschriften en andere wetten met betrekking tot uw type begeleid wonen voorziening. Deze informatie is te vinden in hoofdstuk 83 DHS (CBRF) of hoofdstuk 88 van het DHS Wisconsin Administratieve Code, die beschikbaar is online door het Department of Health Services (DHS) website.

Bovendien, als je het openen van een AFH, is dit een goed moment om de "starten van een volwassen familielid thuis" webcast op de website van het DHS te kijken. Het bekijken van deze webcast is voorafgaand aan het worden in licentie en biedt nuttige informatie over de vergunningverlening en regelgeving met betrekking tot AFHs.

Zoek een geschikte gebouw aan je begeleid wonen voorziening te huisvesten, rekening houdend met de in de Wisconsin begeleid wonen verordeningen gebouw eisen. In aanvulling op de ruimte en veiligheid specificaties, deze regeling ook aangeven dat begeleid wonen faciliteiten zorgen voor een huiselijke sfeer, wat betekent dat u beide soorten begeleid wonen te openen in een normale eengezinswoning als het voldoet aan het gebouw eisen. En volwassen eengezinswoningen kan worden geopend in het huis waar u woont, indien gewenst. Echter, als je ervoor kiest om een ​​nieuw huis bouwen of verbouwen van een bestaande woning, moet u een Plan Beoordeling vooraf voorleggen aan de DHS ter goedkeuring voor aan het begin van de bouw. Ook belangrijk om op te merken: Wisconsin wet staat dat je een begeleid wonen in een gebouw gelegen op het land gezoneerd voor commerciële, industriële of productie gebruik niet kan openen, dus contact op met de Milwaukee ministerie van Stadsontwikkeling voorafgaand aan het kopen of leasen van bestaande gebouwen.

Ontwikkelen van een programma verklaring die aangeeft hoe veel bewoners uw faciliteit is uitgerust om zorg te verlenen voor de aard van de bewoners u van plan bent om te dienen, de specifieke diensten die uw begeleid wonen bieden en hoe u deze diensten zal voorzien, beperkingen in de zorg die u kan bieden en een beschrijving van het huis.

Als u het openen van een community-based woonvoorziening, is dit een goed moment om te beginnen met u contact opneemt met personen die in de buurt wonen, potentiële bewoners of familieleden van potentiële bewoners en Milwaukee stadsambtenaren om een ​​gemeenschap adviesraad vormen. U moet tonen aan de DHS dat u te goeder trouw poging om een ​​gemeenschap adviesraad samen te stellen voorafgaand aan de aanvraag van een vergunning CBRF hebben gemaakt.

Maak een financieel plan voor begeleid wonen voorziening, met inbegrip van kostenstructuren, betaalmethoden geaccepteerd, en de geschatte operationele kosten en de te verwachten inkomsten. Wisconsin standbeelden dicteren dat u uw financiële vermogen om je begeleid wonen werken gedurende ten minste 60 dagen zonder inkomen tijdens de vergunningsprocedure moet bewijzen. Dit is ook een goed moment om ervoor zorgen dat u een adequate verzekering voor uw huis en uw voertuig of het zal worden gebruikt om begeleid wonen bewoners vervoeren.

Dien een registratie van Firm Naam met de Milwaukee County Register van Akten als je begeleid wonen zal opereren als een eenmanszaak of vennootschap onder firma. Alle andere soorten bedrijven moeten statuten van de organisatie en een handelsnaam met de Wisconsin staatssecretaris indienen.

Neem contact op met de Milwaukee Development Center om een ​​bezetting certificaat voor uw begeleid wonen voorziening te verkrijgen. Bovendien, contact opnemen met uw plaatselijke brandweer huis om een ​​brand veiligheidsinspectie plannen en zorg ervoor dat een afschrift van dit verslag te verkrijgen.

Een aanvraag voor een federale Employer Identification Number (FEIN) van de IRS online of door het invullen en versturen Formulier SS-4. Gebruik dit nummer om uw bedrijf te registreren bij de Wisconsin Department of Revenue. U kunt online inschrijven via hun website of door het indienen van Form BTR-101 op de lokale Milwaukee kantoorlocatie.

Compleet en een aanvraag voor een begeleid wonen voorziening licentie om de afdeling Milwaukee / zuidoostelijke gebied van Public Health kantoor. Onder andere bij uw aanvraag de licentiekosten, uw Program verklaring, het bewijs van uw financiële solvabiliteit, uw brand inspectierapport en een plattegrond van uw installatie. Volwassen familie thuis toepassingen moet ook controleren of u de vereiste webcast hebt bekeken en dat u een adequate verzekering voor uw huis te houden.

Bereid je begeleid wonen huis voor inspectie door DHS ambtenaren, en voldoen aan alle aanvullende verzoeken zoals het invullen van aanvullende verzorger opleiding of het verkrijgen van een criminele achtergrond controleren. Binnen 70 dagen na ontvangst van alle benodigde materialen en het voltooien van de inspectie, zal het DHS u op de hoogte van haar besluit. Indien goedgekeurd, zal je een licentie die in je begeleid wonen voorziening moet worden weergegeven worden uitgegeven. Indien geweigerd, zal je gezien de redenen en voorzien van informatie over het corrigeren van tekortkomingen of het indienen van een beroep.

Share This Post