Index / wettelijk / Hoe maak je een bedreiging voor het proces-verbaal

Share This Post

wettelijk

Hoe maak je een bedreiging voor het proces-verbaal

Uw persoonlijke veiligheid en de veiligheid van uw gezinsleden zijn belangrijk. Dat is de reden waarom je een politierapport moet indienen als u een bedreiging ontvangen. Zelfs als je niet zeker bent dat de persoon die bedreigd zou je eigenlijk je kw

AdvertisementUw persoonlijke veiligheid en de veiligheid van uw gezinsleden zijn belangrijk. Dat is de reden waarom je een politierapport moet indienen als u een bedreiging ontvangen. Zelfs als je niet zeker bent dat de persoon die bedreigd zou je eigenlijk je kwaad, moet u een rapport bij de politie om het incident op de plaat in het geval er iets gebeurt te hebben. Hoe je een proces-verbaal met betrekking tot een bedreiging bestand hangt af van waar je woont, maar het basisconcept van het indienen van een rapport is overal hetzelfde.

Ga naar uw plaatselijke politie en het verkrijgen van een politierapport vorm van het bureau sergeant van dienst. Dit formulier kunt u volledige informatie te verstrekken over uzelf, de verdachte en de dreiging die zich hebben voorgedaan.

Voer de vereiste informatie over het proces-verbaal vorm. Het is handig als je weet dat de exacte datum van de bedreiging alsmede de volledige naam, adres en contactgegevens van de verdachte.

Geef het formulier naar het bureau sergeant en wacht terwijl hij uw rapport een zaaknummer geeft. Houd het zaaknummer voor uw administratie.

Hints

Sommige politiebureaus kunt u naar hun website en dient u een proces-verbaal. Anderen toestaan ​​om de politie te bellen en een rapport indienen via de telefoon met betrekking tot de dreiging die u heeft ontvangen.

Als de dreiging u resulteert in schade ontvangen voor u, uw familie of uw woning en u nodig hebt om een ​​rechtszaak aan te spannen of een straatverbod krijgen, met een proces-verbaal in het dossier met betrekking tot de oorspronkelijke dreiging voegt geloofwaardigheid en het gewicht om uw zaak.

Share This Post