Index / Huis / Hoe maak je een Bathtub Drain Stopper vervangen, Plunger soort

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Bathtub Drain Stopper vervangen, Plunger soort

Een bad afvoer stop van de plunjer type heeft een overloopplaat in de wand van de kuip, een hendel om de zuiger op en neer bewegen. Er is geen stopper zichtbaar bij de afvoer. Drain onderdelen kunnen dragen en roesten na verloop van tijd, behoeft te

Advertisement

Een bad afvoer stop van de plunjer type heeft een overloopplaat in de wand van de kuip, een hendel om de zuiger op en neer bewegen. Er is geen stopper zichtbaar bij de afvoer. Drain onderdelen kunnen dragen en roesten na verloop van tijd, behoeft te worden vervangen. Dit is een eenvoudige reparatie bad dat de gemiddelde huiseigenaar kan doen met behulp van een aantal gemeenschappelijke instrumenten. Je kunt gewoon de voorplaat veranderen, als de afvoer stop nog steeds goed werkt, of vervang het geheel. Hier is hoe het te doen.

Wat je nodig hebt

  • Tang

    Phillips schroevendraaier

    schrobben spons

    oude handdoeken

Verwijder de twee schroeven uit de overloop plaat en trek het voorpaneel los. Als je alleen de plaat worden vervangen, gebruik dan een tang rechtzetten en verwijder de splitpen die de hendel om de stop koppeling. Zo niet, trek het geheel omhoog en uit de overloop buis. Dit kan een beetje jiggling rond en draaien nemen. Blijf werken het toestel op en neer tot het komt vrij.

Sluit de nieuwe overflow plaat hendel aan de koppeling, bestaande of nieuwe, met behulp van de nieuwe splitpen voorzien. Zet de pin door de uiteinden bukken.

Voor een volledig nieuwe montage, past u de moer en draadstang van de koppeling aan de lengte van de oorspronkelijke eenheid te passen. Draai de borgmoer om de aanpassing te beveiligen. Vervolgens voer de zuiger en de koppeling beneden de overloop pijp totdat het voorpaneel tegen de wand van de kuip kan zitten.

Verwijder alle crud of lekkere hapjes uit de hele frontplaat met een schrobben spons, de plaat installeert vervolgens met behulp van de nieuwe schroeven. De uitgesneden gedeelte van de voorplaat flens moeten naar beneden worden geconfronteerd.

Test de nieuwe stopper door de hendel in de gesloten (omhoog) positie, en gedeeltelijk de badkuip met water vullen. Als het lekt, verwijdert u de unit, en stel de koppeling aan de plunjer plaats een beetje lager, en herhaal de test.

Hints

Bedek de afvoer opening met een handdoek terwijl u werkt te schroeven of puin vallen in te houden.

Plunger en koppeling zal soepeler werken en gaan langer mee als je jas ze met loodgieter siliconenvet, beschikbaar thuis centra.

Share This Post