Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een Base Tan Get onder de zonnebank

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een Base Tan Get onder de zonnebank

Mensen bruinen om vele redenen. Sommige tan om een ​​goed gevoel, wat tan aantrekkelijker voelen en anderen willen hun huid voor onvermijdelijke blootstelling aan de zon te bereiden tijdens een vakantie, waardoor hun risico op verbranding door de zon

Advertisement

Mensen bruinen om vele redenen. Sommige tan om een ​​goed gevoel, wat tan aantrekkelijker voelen en anderen willen hun huid voor onvermijdelijke blootstelling aan de zon te bereiden tijdens een vakantie, waardoor hun risico op verbranding door de zon afneemt. Een basis tan maken, is het belangrijk te doen gedurende een redelijke tijd. Wees praktisch en geduldig en je zal een mooie basis tan binnen enkele weken te hebben.

Wat je nodig hebt

Tanning bril of "winkies"

ongeparfumeerde lotion

Tanning lotion of gel (optioneel)

Badpak (optioneel)

Beha en ondergoed (optioneel)

Bespreek de beste looien schema voor uw huidtype met een getrainde professional bij de zonnestudio.

Breng een tanning product dat geschikt is voor uw huid is, voor het looien. Gebruik alleen producten die specifiek ontworpen voor binnenshuis bruinen.

Gebruik oogbescherming die door de salon. Mogelijk moet u een veiligheidsbril of "winkies," meestal beschikbaar te kopen in de salon, om uw ogen te beschermen.

Houd uw eerste bruiningssessie niet meer dan 6 tot 10 minuten in een 20-minuten bed. Als het bed is erg sterk, kan het looien technici raden u tan voor nog minder tijd.

Breng een ongeparfumeerde, hydraterende bodylotion of crème, na het looien die kunnen voorkomen dat peeling en verlengen van uw tan.

Controleer regelmatig uw huid voor veranderingen in de verschijningen van schoonheid merken, sproeten of moedervlekken. Stop looien en zie een dermatoloog als u veranderingen opmerken.

Hints

Gun jezelf de tijd om een ​​basis kleurtje op te bouwen en zijn bereid om minimale resultaten op het eerste te zien, vooral als je een lichte huid zijn of niet zijn blootgesteld aan ultraviolet B (UBA) en of Ultraviolet A (UVA) stralen in bepaalde tijd. Bijvoorbeeld, als u een basis tan voor een bruiloft te creëren, begin je het looien regime ten minste een maand voorafgaand aan dit evenement. Als je in een rush tan te zijn, zal uw huid het meest waarschijnlijk verbranden.

Als je jonger bent dan 18 jaar, breng een ouder om je eerste bezoek. De meeste salons toestemming nodig van een ouder en hun handtekening.

Verwachten dat een behoorlijke hoeveelheid geld te besteden, terwijl het bereiken van een basis tan. Vraag de salon of ze hebben geen specials. Overweeg de aanschaf van een maand onbeperkt looien pakket dat sommige salons kunnen aanbieden. Vergeet niet dat de nieuwste bedden hebben de neiging om meer kosten te gebruiken.

Veel mensen geloven dat het goed is voor hun huid te verbranden, in de hoop dat het snel zal veranderen in een kleurtje. Het bouwen van een basis tan is een veel veiliger techniek.

Bruinen in een bed kan net zo onveilig als het echte ding. Maakt niet uit wat zonnestudio's je vertellen, de American Academy of Dermatology meldt dan de meeste zonnebanken bevatten-UVA producerende lampen.

Als je nog nooit eerder hebt gelooid in het naakt, wilt u misschien een bikini, of tan in je beha en ondergoed te dragen om de gevoelige huid die nog nooit is blootgesteld aan ultraviolette straling te beschermen.

Share This Post