Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een Barrel formaat voor een krultang

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een Barrel formaat voor een krultang

De juiste krultang voor haar is niet zo eenvoudig om een ​​kleiner vat voor kort haar en een groter vat voor langer haar. Je moet andere factoren in overweging, zoals haar textuur en gezondheid, en de aard van de look die u wilt bereiken nemen. In so

AdvertisementDe juiste krultang voor haar is niet zo eenvoudig om een ​​kleiner vat voor kort haar en een groter vat voor langer haar. Je moet andere factoren in overweging, zoals haar textuur en gezondheid, en de aard van de look die u wilt bereiken nemen. In sommige gevallen kan de look die u gaat voor vereisen het gebruik van meer dan een krultang.

Wat je nodig hebt

Warmte-beschermer product (optioneel)

Beoordelen van de lengte van het haar dat je krullen. Korter haar krijgt de beste resultaten met een kleinere vat dat ¾ inch tot 1¼ inches. Voor schouderlang haar, kies dan een 1-inch tot 1½-inch krultang vat; langer haar krijgt de beste resultaten met een 1¼-inch vat een 2½-inch vat.

Denk aan je haartype en textuur. Dun, fijn haar krullen best met een kleine vat; dikker haar vereist een groter vat ijzer optimaal resultaat.

Kies het type van krullen je wilt. In het algemeen kleinere vat strijkijzers maken strakker, verende krullen die goed werken voor romantische up-dos. Grotere Barreled krultangen, variërend tussen 1 ¼ inch tot 1½ inch, zijn uitstekende keuzes voor het maken van losse krullen en golven. Een standaard 1-inch vat ijzeren wil natuurlijk uitziende krullen te maken en toe te voegen volume aan het haar.

Hints

Gebleekt of beschadigd haar moet niet met iets minder dan 1-inch ijzer worden gekruld.

De temperatuur is belangrijk bij het gebruik krultangen; Gebruik een lagere instelling voor fijn, dun, gebleekt of beschadigd. Hogere instellingen werken het beste voor haar dat is dik of grof.

Gebruik een commercieel warmte-beschermer crème of spray voorafgaand aan curling te beschermen tegen schade als gevolg van het hete ijzer.

Share This Post