Index / Bedrijf / Hoe maak je een bar in Chicago Open

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een bar in Chicago Open

Het openen van een bar in Chicago vereist planning, organisatie en financiering. Nieuwe bar eigenaren zullen nodig zijn om een ​​aantal licenties, waaronder een state drankvergunning krijgen. Als een bar eigenaar van plan is om voedsel te verkopen, m

AdvertisementHet openen van een bar in Chicago vereist planning, organisatie en financiering. Nieuwe bar eigenaren zullen nodig zijn om een ​​aantal licenties, waaronder een state drankvergunning krijgen. Als een bar eigenaar van plan is om voedsel te verkopen, moet de bar voldoen aan de foodservice en gezondheidsvoorschriften. Bij het openen van een bar in Chicago, het onderzoek is van vitaal belang. De stad Chicago raadt ondernemers contact opnemen met het Department of Business Affairs & consumentenbescherming aan de aanvraag voor een vergunning wensen te bespreken.

Schrijf een business plan en krijgen financiering. Een business plan zal helpen nieuwe bedrijven hun kosten te bepalen en te ontdekken gebieden buiten beschouwing gelaten. Zodra een business plan is afgerond, van toepassing voor zakelijke leningen en subsidies. De stad Chicago biedt hulp bij het creëren van een business plan en hulp bij het vinden van financiering door het Department of Business Zaken en Consumentenbescherming Business Assistance Centers.

Kies een locatie. Bar eigenaren moeten de omliggende wijk gebied te overwegen. Zodra de zakelijke bestanden voor een Chicago drankvergunning, zal de stad elke geregistreerde kiezer binnen 250 voeten van de bar in kennis. Daarnaast heeft de stad beperkingen op de verkoop van drank in bepaalde gebieden. Deze gebieden omvatten waar dan ook dat binnen 100 voeten van een school, kerk, dagopvang faciliteit, verpleeghuis of bibliotheek of een "droge precinct" waar de kiezers hebben besloten om de verkoop van sterke drank te verbieden.

Bestand voor Tax identificatienummers en andere Illinois business requirements. Neem contact op met de Illinois afdeling Professional Verordening (IDPR) aan de huidige eisen voor sterke drank en zakelijke licenties in Illinois te bepalen. Voor het aanvragen van een Illinois drankvergunning een bar moet een Illinois bedrijf Fiscale Number (IBT) en een federale Employer Identification Number (EIN) hebben.

Krijg zakelijke verzekeringen. Chicago en Illinois beide vereisen een bewijs van zakelijke verzekeringen in het kader van de drank-aanvraag voor een vergunning. Neem contact op met een verzekeringsagent die gespecialiseerd is in zakelijke verzekeringen om de benodigde dekking te verkrijgen.

Solliciteer voor een Chicago drankvergunning, bedrijfsvergunning en bouwvergunningen. De beste plek om te beginnen bij het aanvragen van bouwvergunningen en Chicago drank licenties wordt het Department of Business Zaken en Consumentenbescherming (BACP). Een BACP consultant kan bepalen het in licentie geven behoeften van de bar en als er beperkingen in het plangebied van het bedrijfsleven. De BACP consultants mentor nieuwe bedrijven door middel van de aanvraagprocedure. Bovendien, met ingang van 9 juni 2010, heeft de stad verandert in de drank wetten aangenomen, waardoor voorwaardelijke goedkeuring voor bepaalde soorten sterke drank licenties.

Solliciteer voor een Illinois drankvergunning. De Licensing Division Illinois is verantwoordelijk voor de beoordeling en goedkeuring van de staat drank toepassingen. Zorg ervoor dat het bedrijf heeft zijn IBT en FIEN fiscale nummers, een kopie van de Chicago drankvergunning, een kopie van de Chicago zakelijke licentie en een bewijs van verzekering.

Bereid de bar voor de opening. De timing voor het verkrijgen van de bar voorbereid voor het openen hangt af van het business model gekozen. Als een business plan is afgerond, is het proces voor het verkrijgen van bouwvergunningen, de keuze van leveranciers en het inhuren van aannemers al beslist. Bars met keukens zal het langer duren om te bouwen en bars zullen voedsel licenties en gezondheid het toelaat nodig. Fouten in de aanvragen voor certificaten kunnen vertragingen veroorzaken. Om stress en monetair korte valpartijen te voorkomen, moet bareigenaars factor in de financiering mogelijk te maken voor de budgettaire overschrijdingen en vertragingen bij het maken van hun business plan.

Share This Post