Index / Bedrijf / Hoe maak je een Banquet Hall Run

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een Banquet Hall Run

Een feestzaal is geschikt voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, pensionering, verjaardagen, bedrijfsfeesten en bruiloften. In het algemeen, mensen boeken reserveringen maanden van tevoren, waardoor de taak van het runnen van een feestz

AdvertisementEen feestzaal is geschikt voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, pensionering, verjaardagen, bedrijfsfeesten en bruiloften. In het algemeen, mensen boeken reserveringen maanden van tevoren, waardoor de taak van het runnen van een feestzaal potentieel uitdagend. Het runnen van een succesvolle banket bedrijf vergt veel organisatie. Je moet in staat zijn om te overleggen met de gasten, de coördinatie van evenementen met uw medewerkers en het beheer van de dagelijkse administratieve taken die nodig zijn om de deuren open te houden.

Tour banket zalen in uw locatie. Kijk naar hun voorzieningen, faciliteiten en verhuur pakketten. Bestudeer hun marketing strategieën, zodat u effectief uw bedrijf kan draaien ten opzichte van de lokale concurrentie.

Vasthouden aan een budget. Run je banketzaal efficiënt door het plegen van een maandelijks budget voor de kosten. Plan op de juiste wijze belastingen, nutsbedrijven, hypotheken, verzekeringen, reclame, onderhoudskosten voor en ga zo maar door. Bereid je voor op onzichtbare kosten die dergelijke kunnen voordoen als onderhoudsproblemen met sanitair of elektrische.

Blijf op de hoogte van alle zaken vereisen licenties voor uw feestzaal. Elke staat heeft vereiste vergunningen voor het bedrijfsleven in verband met de bezetting, drank en voedsel. Neem contact op met uw secretaresse van het kantoor staat voor toepassingen. In de meeste gevallen is een inspectie van uw banketzaal vereist door de staat raad van bestuur van de gezondheid.

Huren van managers en medewerkers aan het werk in uw feestzaal. Huur een ervaren restaurant of banket toezichthouder om de servers en keuken georganiseerd te houden terwijl je de neiging om andere zaken. Train uw managers en medewerkers omgaan met grote evenementen en onverwachte problemen door het uitvoeren van een reeks van de praktijk diensten met hen.

Huren event / wedding planners te helpen coördineren van speciale evenementen. Deze professionals kunnen specifieke details zoals opstellingen en kleurenschema's voor bruiloften en grote partijen te beheren.

Handhaaf een inventarisatie van glazen, porselein, bestek en beddengoed voor evenementen. Vind verkopers van waaruit u enkele gebeurtenis levering, met inbegrip van eettafels en stoelen kunnen huren. Het huren van apparatuur bespaart geld en tijd voor een drukke feestzaal. Denk aan het werken met een cateringservice voor grote zakelijke evenementen.

Hints

Bereid uw medewerkers voor routine of onverwachte inspecties van gezondheid afdeling van uw staat. De feestzaal van de keuken, badkamer en brandalarmen kunnen routinematig worden gecontroleerd zonder voorafgaande kennisgeving.

Share This Post