Index / Tuin / Hoe maak je een Banana Tree Store voor de Winter

Share This Post

Tuin

Hoe maak je een Banana Tree Store voor de Winter

Bananenbomen zijn tropische planten die zullen sterven indien blootgesteld aan langdurige vorst. U moet bananenbomen op te slaan in een donkere, koele plek in de winter om hen in staat stellen om slapende geworden. In het voorjaar, brengen de planten

AdvertisementBananenbomen zijn tropische planten die zullen sterven indien blootgesteld aan langdurige vorst. U moet bananenbomen op te slaan in een donkere, koele plek in de winter om hen in staat stellen om slapende geworden. In het voorjaar, brengen de planten weer naar buiten om de groei te hervatten. Opslaan van een bananenboom in de winter gaat verwijderen uit het buitenleven, of het nu in een pot of in de grond. Je hebt ook om de boom te bezuinigen op een gegeven moment om nieuwe groei te stimuleren.

Wat je nodig hebt

  • Handzaag

    Water

    Schep

    Zwarte vuilniszak

ingemaakte Bananen

Wacht tot de eerste lichte vorst. Dit zorgt ervoor dat de bladeren aan de boom te verduisteren. Wanneer dit gebeurt, snijd de boom naar beneden op het niveau van de bovenrand van de pot is.

Verplaats de bananenboom op een donkere, beschutte plek die rond de 40 blijft tot 45 graden Fahrenheit; een schuur of garage is geschikt.

Laat de bodem van de bananenboom droog aanvoelt tussen gietbeurten terwijl het in opslag. Wanneer u de plant water, doe de bodem niet weken.

Verplaats de ingemaakte bananenboom terug buiten na de laatste voorjaarsvorst passeert. Hervatten regelmatig water en bemesting schema.

In-Ground Bananas

Wacht tot het gebladerte te donker worden na de eerste vorst, net zoals je zou doen met een ingemaakte banaan. Laat de boom niet bezuinigen.

Het graven van de bananen uit de grond met een schop. Krijg zo veel van het wortelstelsel mogelijk te maken. Wikkel de kluit in een zwarte plastic zak.

Verplaats de banaan naar een donkere schuur of garage die een 40 tot 45 graden Fahrenheit temperatuur handhaaft. Laat de grond uitdrogen tussen de gietbeurten.

de boom bezuinigen in het voorjaar, na de laatste vorst passeert. Snijd het terug, zodat de stam is 4 inch boven de bovenkant van de kluit.

Vul een pot 1/2 weg met potgrond. Verwijder de plastic zak uit de kluit en laat de kluit in de pot. Vul de pot van de rest van de weg met de bodem en verplaatsen naar buiten. Handhaven van een normale gieter een bemesting schema.

Share This Post