Index / Bedrijf / Hoe maak je een Bakkerij van Open

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een Bakkerij van Open

Het openen van een bakkerij-activiteiten gaat het om meer dan het bakken van wat muffins en het gooien van een 'open for business "bordje op de deur. Het is een spannende keuze voor bakkerijen liefhebber die heeft ook een beetje ondernemingsgeest, ma

AdvertisementHet openen van een bakkerij-activiteiten gaat het om meer dan het bakken van wat muffins en het gooien van een 'open for business "bordje op de deur. Het is een spannende keuze voor bakkerijen liefhebber die heeft ook een beetje ondernemingsgeest, maar net als in elk bedrijf, zijn er stappen die moeten worden genomen voordat je nieuwe klanten komen opladen door de deur.

Leer alles wat er te weten valt over het runnen van een bakkerij. Werk als helper van een bakker of achter de toonbank in een bakkerij als je niet een bakker al.

Schrijf uw business plan of het huren van een marketing bureau met ervaring schrijven van businessplannen te schrijven voor u. Dit zal van pas komen als u op zoek gaan naar de financiering, en te helpen houden u op het goede spoor in uw dag-tot-dag operaties. Een business plan zal alle aspecten van uw bedrijf, zoals een visie, actueel overzicht, concurrentie-analyse, marketing strategieën, financieel plan en operationele plan.

Bepaal of u zal het openen van een franchise of een onafhankelijke bakkerij. Ook beslissen of u zal worden gespecialiseerd in één product, zoals donuts, of het aanbieden van veel verschillende soorten gebak.

Zoek een locatie voor uw bakkerij. Probeer voor een high-traffic gebied om klanten te lokken met de geur van gebakken goederen, of ten minste één die zichtbaar is vanaf een hoofdweg en gemakkelijk voor het algemene verkeer om toegang te krijgen. Neem contact op met de lokale overheid om alle benodigde licenties en vergunningen te verkrijgen en ervoor te zorgen dat het gebouw voldoet aan de brandvoorschriften.

De aankoop van de apparatuur die u nodig hebt om uw bedrijf te runnen. Dit zal ten minste één gewone oven, een heteluchtoven, mixers, koelkast, vriezer, fornuis met branders en een afzuigkap, bakker rack evenals bakplaten en pannen, mallen, opslagcontainers en maatbekers. Onderzoek zowel gebruikte en nieuwe stukken, voor het maken van uw aankoop.

Vind leveranciers voor grondstoffen zoals meel, suiker en gist. Vraag niet-concurrerende bakkerijen welke leveranciers zij succes hebben gehad gebruikt.

De markt van uw bakkerij. Verdeel vliegers in de buurt en aan andere bedrijven. Rechtop uw bord zelfs voordat u opent, om rente te genereren. Maak een website om uw gebakken goederen te benadrukken en om e-mails voor e-mail marketing te verzamelen.

Hints

Aanpak niet-concurrerende bakkerijen voor advies over marketing en producten.

Contact restaurants en andere bedrijven die gebakken goederen kunnen vervoeren en aan te bieden aan hen te leveren.

Als uw bakkerij zullen eten serveren, maakt u een menu dat je bakken hoogtepunten.

Share This Post