Index / Reizen / Hoe maak je een Bahamaanse paspoort Renew

Share This Post

Reizen

Hoe maak je een Bahamaanse paspoort Renew

Als u een van de 255.000 Bahamaanse paspoorthouders, kan de tijd gekomen om een ​​verlopen paspoort te vernieuwen. In feite, zelfs als je paspoort zegt dat geldig is voor de komende jaren, met april 2010 alle Bahamianen zijn verplicht om de machine l

Advertisement

Als u een van de 255.000 Bahamaanse paspoorthouders, kan de tijd gekomen om een ​​verlopen paspoort te vernieuwen. In feite, zelfs als je paspoort zegt dat geldig is voor de komende jaren, met april 2010 alle Bahamianen zijn verplicht om de machine leesbare paspoorten (MRP), beter bekend is als e-paspoorten hebben. Dus als je het nog niet hebt gedaan, hier is hoe u uw Bahamaanse paspoort vernieuwen.

Wat je nodig hebt

verlopen paspoort

Ingevulde aanvraagformulier

Aanvraagkosten

3 pasfoto's

National Insurance Card

instructies

Het verkrijgen van een paspoort aanvraagformulier op de website van de Bahamaanse overheid en compleet in blokletters, met alleen blauwe of zwarte inkt.

Bevestig de benodigde documenten, met inbegrip van een kopie van uw National Insurance Card, uw oude / verlopen paspoort of een politie-verklaring in het geval van een verloren of gestolen paspoort.

Neem drie kleuren pasfoto's en hechten aan uw documenten. Deze zou moeten meten van 2 1/2 tot 2 duim door 2-1 1/2 inch en moeten recent zijn.

Heeft iemand die je kent medeondertekenen uw aanvraag en over de achterkant van een van de bijgevoegde foto's, waarin wordt bevestigd dat dat de foto is echt van u in een korte verklaring, samen met een handtekening.

Onder meer de administratiekosten in het pakket. De kosten zijn $ 25 voor een kind `s paspoort verlengen, $ 50 voor een gewone paspoort vernieuwing, en $ 100 voor paspoort een frequente reiziger.

Mail of leveren van de documenten naar de Bahama's Passport Office, en wacht 2-6 weken na de datum van ontvangst voor de verwerking van uw vernieuwing.

Hints

Niet nieten doen om de covers van uw nieuwe paspoort. Als uw oude paspoort bevat visa die zich uitstrekken tot na het paspoort verloopt, gewoon dragen zowel oude als nieuwe paspoorten bij het reizen, maar niet proberen om de twee documenten bij.

Share This Post