Index / Huis / Hoe maak je een badkamer Mirror Size

Share This Post

Huis

Hoe maak je een badkamer Mirror Size

Het kiezen van een badkamer spiegel grootte is een relatief gemakkelijke taak met het grootste overwegingen gemaakt voor de stijl en de grootte van uw badkamer. Hoewel het niet noodzakelijk een meetlat gebruiken om de omvang van een spiegel te bepale

Advertisement

Het kiezen van een badkamer spiegel grootte is een relatief gemakkelijke taak met het grootste overwegingen gemaakt voor de stijl en de grootte van uw badkamer. Hoewel het niet noodzakelijk een meetlat gebruiken om de omvang van een spiegel te bepalen (Fabrikanten maken deze berekeningen en duidelijk duiden de afmetingen aan verpakkingsmaterialen.), Is het nog steeds belangrijk de fundamentele wiskunde gebruikt om een ​​spiegel te meten zodat u weet best zijn bepalend voor de geschiktheid voor uw ijdelheid. Voor badkamer spiegels u rechtstreeks aan te kopen van een fabrikant, heb je een aantal opties, stijlen, vormen en maten om uit te kiezen.

Wat je nodig hebt

Maat informatie voor de ijdelheid

Meetlint

Productomschrijving

Stap 1

Zoek een spiegel fabrikant en blader ontwerpers en collecties. Gemeenschappelijke keuze te maken tussen verschillende fabrikanten van Meridian, Loft, Marina, Serenity en Studio. Online retailers zoals Target en Work2Beauty bieden ook een scala van ontwerpers en collecties.

Stap 2

Bepaal welke afwerking je wilt. Denk aan afwerkingen zoals borstel chroom, borstel nikkel, messing en chroom gepolijst. Overeenkomen met de afwerking van de algemene inrichting van uw badkamer, met inbegrip van de lichten en de kleur van de muren of tegels. Maak enige aandacht voor opknoping haken en ringen, douchegordijnen en vloermatten evenals badkamer accessoires zoals tandenborstel houders, zeepbakjes en glas houders indien mogelijk. Bijvoorbeeld, voor een all-witte badkamer, kies een chroom gepolijst spiegel om de witte muren en tegels te accentueren. Bij gebruik in een kleine witte badkamer, een chromen gepolijste spiegel de neiging om het licht te stuiteren van de witte muren rond de badkamer om het effect van een grotere ruimte te creëren.

Stap 3

Evalueer de grootte van uw badkamer om te bepalen welke grootte en vorm spiegel beste aanvulling op de algemene grootte van uw badkamer. Maten variëren van standaard tot op maat en worden geleverd met of zonder een frame. Vaak vormen omvatten rond, rechthoekig en ovaal evenals aangepaste vormen.

stap 4

Kies een spiegel ten opzichte van de wastafel waar het zal worden gebruikt. Als algemene regel geldt dat de spiegel enkele centimeters minder dan je ijdelheid / wastafel gebied te meten. Voor een middelgrote ijdelheid, kiest voor een standaard 24-inch spiegel die kan meten 24x20 inches, bijvoorbeeld. Standaardspiegel afmetingen zijn 24 inch, 30 inch en 36 inch met een 30-inch spiegel van 30 cm in hoogte (breedte kan variëren afhankelijk van de vorm van de spiegel) en een 36-inch spiegel meet 36 cm in hoogte. (Ook de breedte kan variëren afhankelijk van de vorm van de spiegel.)

stap 5

Controleer de afmeting door te kijken op de productomschrijving of meet de spiegel van boven naar beneden (H of hoogte) en van links naar rechts (W of breedte).

Hints

  • Kies ronde en vierkante spiegels voor een moderne of modern vleugje stijl.

Share This Post