Index / Ambachten / Hoe maak je een Baby Romper

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Baby Romper

Baby rompertjes zijn veelzijdig, comfortabel outfits perfect voor baby's leren lopen en kruipen. Rompertjes laten baby's om zich vrij te bewegen nog steeds en toch zorgen voor een leuke, een stuk bekleding voor luiers. Terwijl rompertjes zijn beschik

AdvertisementBaby rompertjes zijn veelzijdig, comfortabel outfits perfect voor baby's leren lopen en kruipen. Rompertjes laten baby's om zich vrij te bewegen nog steeds en toch zorgen voor een leuke, een stuk bekleding voor luiers. Terwijl rompertjes zijn beschikbaar op een verscheidenheid van babykleding winkels, kunt u wat geld te besparen en maak een romper uit materiaal dat u vooral genieten of denkt dat uw kind ziet er goed in. Zodra u de techniek onder de knie, dan kunt u kiezen uit stof en maak rompers voor vrienden en familieleden.

Wat je nodig hebt

1 1/2-yard katoen of katoen mix stof

Fabric schaar

Sewing pins

Naaimachine

2 yards, 1/2-inch breed biasband

Aanschaffen of gebruik maken van een gratis romper patroon een romper voor uw 6-maanden oude tot 3-jarige kind te maken. Gebruik halve yard stof voor een kind van 6 tot 12 maanden of tot 1 1/2-yards stof voor een kind de leeftijd 1-3 jaar.

Knip je patroon. Leg het patroon op de top van een lichtgewicht katoenen stof in een patroon die geschikt is voor uw kind. Snijd het patroon van de stof met een paar stof schaar.

Leg het uitgesneden stukken stof op een tafel zodat de rechterkant (gevormde zijkanten) naar elkaar. Speld de stof samen met naaien pinnen.

Meten een halve inch van de rand van de stof en naai een zigzag steek langs de randen van het weefsel met uitzondering van de nek. Snijd de overtollige stof tot aan het naaien steek met stof schaar.

Draai de romper rechterzijde out. Pins half-inch dik biasband langs de hals en armen van de romper zodanig dat de lange rand van de band aan de binnenzijde van de romper en de kortere rand aan de buitenzijde. Pin biasband de schouderbandjes op uw patroon.

Start het naaien biasband de romper met een rechte steek op de naaimachine op de buitenkant van het weefsel eerste. Verwijder pinnen als je naaien. Naai de lengte van de band, en dan terug naar het naaien rond de binnenrand van de band aan het textiel.

Indien gewenst, extra's zoals ruches stof toe te voegen in een contrasterende kleur aan de onderkant van de poten voor romper een baby meisje.

Share This Post