Index / Reizen / Hoe maak je een Baby paspoort

Share This Post

Reizen

Hoe maak je een Baby paspoort

Die vervelende paspoort wet heeft niet alleen volwassenen scharrelen toe te passen voor hun eerste paspoorten maar brengt travel-hongerige ouders in een nieuwe binden. Hoe maak je een paspoort voor een kind te krijgen? Het is een beetje ingewikkelder

AdvertisementDie vervelende paspoort wet heeft niet alleen volwassenen scharrelen toe te passen voor hun eerste paspoorten maar brengt travel-hongerige ouders in een nieuwe binden. Hoe maak je een paspoort voor een kind te krijgen? Het is een beetje ingewikkelder dan het aanvragen van uw eigen, maar als je een paar strenge stappen kunnen volgen, zal je het in de tijd om je kleintje waar je wilt gaan.

Wat je nodig hebt

pasfoto's

Formulier DS-11

Sociale Zekerheid van de baby's

officiële geboorteakte van de baby's

Controleer of postwissel

Foto ID voor beide ouders

Krijg je baby pasfoto's. De achtergrond moet wit zijn, zodat de kleding van de baby in een andere kleur te veel te voorkomen dat mengen in de achtergrond. De baby moet wakker met zijn ogen open, geen fopspeen en zonder zijn handen te blokkeren het gezicht. Het hoofd moet nemen 1 inch tot 1 3/4 inch van de foto. De foto kan niet groter zijn dan 2 zijn door 2 inches. Je moet twee identieke foto's.

Vul het formulier DS-11, die u kunt vinden op het ministerie van Buitenlandse Zaken reis-website. Heeft de aanvraag niet te ondertekenen totdat u bij het paspoort agentschap.

Dien de aanvraag, de pasfoto's, gecertificeerde kopie van de geboorteakte en kopieën van de ouders 'foto-ID in persoon op het paspoort agentschap. Beide ouders moeten aanwezig zijn bij het indienen van de aanvraag of een ouder kan aanwezig zijn met een notariële verklaring van toestemming van de andere ouder.

Betaal het paspoort vergoeding. Het bedrag is afhankelijk van de vraag of u bespoediging van de toepassing.

Wacht tot het paspoort van uw baby aan te komen. Processing variëren, maar over het algemeen uitgevoerd in het tijdsbestek van een tot twee maanden.

Hints

De meeste paspoort kantoren zullen foto's van uw kind te nemen; Echter, in gedachten houden dat ze de neiging om de duurste manier om uw pasfoto's zijn.

Controleer federale paspoort regelgeving voor veranderingen wetgeving snel kan veranderen.

Share This Post