Index / ouderschap / Hoe maak je een Baby Diaper Change

Share This Post

ouderschap

Hoe maak je een Baby Diaper Change

Hoewel het ingewikkeld lijkt, luier verwisselen is een vaardigheid die je zal snel onder de knie met een pasgeborene. Tijdens de eerste paar weken, zult u het veranderen van de luier van uw baby om de paar uur. Volg deze tips en technieken aan de sla

AdvertisementHoewel het ingewikkeld lijkt, luier verwisselen is een vaardigheid die je zal snel onder de knie met een pasgeborene. Tijdens de eerste paar weken, zult u het veranderen van de luier van uw baby om de paar uur. Volg deze tips en technieken aan de slag en voordat je het weet, heb je een pro en in staat om een ​​luier in een mum van tijd te veranderen op alle.

Wat je nodig hebt

schone luier

Wipes

Luier zalf of vaseline

Leg je baby naar beneden op een vlakke ondergrond, zoals een deken op de vloer of een commode.

Un-tape de zijkanten van de vuile luier en gebruik maken van de voorkant van de luier naar beneden te vegen van de voorkant naar de achterkant om de meerderheid van de ontlasting van de huid van uw baby te verwijderen.

Veeg urine of ontlasting uit de huid van uw baby van voren naar achteren met baby doekjes. Dit voorkomt dat bacteriën, die kunnen leiden tot urineweginfecties, van het krijgen in de urethra. Gebruik ongeparfumeerde doekjes voor baby's met een gevoelige huid. Vergeet niet om in te vegen tussen de plooien.

Til de benen van je baby en verwijder de vuile luier. Leg een schone luier onder hem met de lipjes hoogte van zijn navel.

Solliciteer luier zalf of vaseline als je baby heeft momenteel een uitslag of als een proactieve maatregel om te voorkomen dat toekomstige uitslag van de vorming als gevolg van vocht, zittend op zijn huid.

Bevestig de achterkant van de luier aan de voorzijde met behulp van de lipjes aan de zijkanten. Trek de lipjes strak genoeg om de luier lekken te houden, maar niet strak genoeg dat rode vlekken of irritatie op de huid vormen.

Hints

Verschillende merken van luiers passen anders. Als u problemen ondervindt met de montage of lekt, overwegen over te schakelen naar een ander merk van de luier of het verplaatsen van een grotere maat. Verplaatsen van een afmeting is ook een aanrader als je rode vlekken vormen rond de benen of de maag van uw baby, die geeft aan dat de luier te strak aanbrengen van merken.

Heeft uw kind zonder toezicht op een commode geen reactie op elk moment, zelfs als ze nog niet zijn omrollen. Je weet nooit wanneer ze die vaardigheid zullen ontwikkelen.

Share This Post