Index / Careers & Work / Hoe maak je een baan Transfer aanbod af te wijzen

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een baan Transfer aanbod af te wijzen

Een overplaatsing kan een fantastische kans, vooral als je gevraagd voor het en het voldoet aan uw carrière ambities. Echter, als je het niet te starten en je hoeft niet zien hoe de overdracht goed voor u en uw gezin kunnen zijn, kunt u een beetje in

Advertisement

Een overplaatsing kan een fantastische kans, vooral als je gevraagd voor het en het voldoet aan uw carrière ambities. Echter, als je het niet te starten en je hoeft niet zien hoe de overdracht goed voor u en uw gezin kunnen zijn, kunt u een beetje in een hachelijke situatie. Er is geen zichtbare kop maar je kan waarschijnlijk in gevaar brengen je carrière als je het aanbod weigeren. Hier zijn een aantal stappen om beleefd te weigeren een overplaatsing.

Overdenk zorgvuldig de transferaanvraag alvorens te reageren. Neem de tijd met uw gezin naar een lijst van de voors en tegens en beslissen daarna wat het beste is voor jou.

Delen de zorgen die u heeft over de overplaatsing met je baas. Zorg voor redenen, geen excuses, waarom de overplaatsing misschien niet in uw beste belang. Zo kan het u financieel pijn doen en uw echtgenoot kan haar werk te verliezen. Of, kan deze bijzondere opdracht geen deel uitmaken van je carrière doelstelling.

Leg aan uw werkgever dat je meer kan bijdragen waar je bent op dit moment. Wees bereid om uiteen te zetten met een business case en laten zien dat een onzekere return on investment van de overdracht niet goed voor bottom line van het bedrijf kunnen zijn.

Presenteer uw baas met een alternatief. Misschien ken je iemand anders die zouden kunnen profiteren van de overdracht en eigenlijk wil. Uw werkgever zal dan een gewillige en enthousiaste persoon om de overdracht te vullen en je kunt blijven waarde waar u zich op toe te voegen. Of, indien mogelijk, kan je voorstellen dat je de verantwoordelijkheid kan nemen zonder te bewegen.

Streef naar een positieve relatie met uw werkgever te behouden. Je wilt niet af te komen als iemand die verantwoordelijkheid onttrekt of niet steunend van bedrijf eisen.

Extra hard werken om te laten zien dat je nog steeds een hoog presterende werknemer en een waardevol bedrijfsmiddel.

Wees bereid om je baan te verliezen. Met andere woorden, hebben een fallback plannen in termen van werkgelegenheid als de overdracht is onvermijdelijk en bent u er zeker het zal niet voordelig voor u en uw gezin. Hebben uw CV klaar en interviews opgesteld zodat u uw baas het ultimatum te geven als er niets anders werkt. Als je echt een waardevolle werknemer, zal uw werkgever proberen om iets uit te werken.

Share This Post