Index / Kunst en Vermaak / Hoe maak je een baan te krijgen Doen Commercials

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe maak je een baan te krijgen Doen Commercials

Hoewel commercials zijn soms de vloek van televisie en video-kijkers, worden deze 30-tweede TV en video-advertenties nog steeds beschouwd als een van de beste vormen van reclame. Als u overweegt te breken in acteren door het verkrijgen van een baan d

Advertisement



Hoewel commercials zijn soms de vloek van televisie en video-kijkers, worden deze 30-tweede TV en video-advertenties nog steeds beschouwd als een van de beste vormen van reclame. Als u overweegt te breken in acteren door het verkrijgen van een baan doen van commercials, volgt u in een aantal grote voetstappen; veel van de hedendaagse opmerkelijke actoren, zoals Morgan Freeman, Brad Pitt en Leonardo DiCaprio, begonnen hun reis naar het sterrendom door het volgen van een vergelijkbaar pad. Terwijl de uitbetaling is soms enorm, het is niet voor de zwakkeren van hart; starring in commercials neemt vastberadenheid, toewijding en een beetje know-how.

Ermee beginnen

Als je nog nooit gehandeld in een commercial voor, kunt u veel informatie over de procedure door simpelweg aandacht te besteden aan commercials als ze over je scherm komen. Let op wat soorten personages in het algemeen reclame voor welke soorten producten. Als je goed kijkt, zul je zien dat er iets van een patroon dat de meeste commercials volgen. Als voorbeeld, zijn gehaaste-moeder karakters meestal gebruikt om reclame te maken producten die gemak te bieden bij het koken of schoonmaken, terwijl de vader-type cijfers aan hun lot overgelaten in de opvoeding meestal op een komische rol. Denk na over hoe je het beste een dergelijke rol zou kunnen vullen als acteur.

Perfect die acteertalent

Hoewel de basics zijn hetzelfde, of je handelt in films en commercials, zijn er enkele subtiele verschillen. In tegenstelling tot de films, die nemen veel van het scherm de tijd, commercials zijn snelle, en acteurs meestal vertellen een verhaal in 30 seconden of minder. Het nemen van een beroepsopleiding door middel van een workshop of werkende klasse kan insider kennis over hoe commercials zijn gemaakt te bieden en u helpen om de snellere tempo waarin ze worden gefilmd behandelen. U kunt ook een aantal inside informatie over het proces te krijgen door het lezen van boeken over het onderwerp, zoals "Handelend Commercials: A Guide to audities en uitvoeren op de camera," door Joan See, of "Handelend Television Commercials voor plezier en profijt, 4 Edition "door Squire Fridell.

Kid, ga ik naar Make You a Star

Websites zoals Backstage en Acteurs Access hebben het gemakkelijker voor acteurs om rollen in films en tv-shows te vinden gemaakt. Actoren die willen werken in commercials nog steeds meestal nodig een agent, echter, omdat de meeste casting directors melden talent agenten eerste wanneer ze acteurs voor een commerciële behoefte. Hoewel het versturen van een CV of hervatten en een recente headshot foto van de plaatselijke instanties is de methode die de meeste acteurs gebruiken om een ​​agent te vinden, acteur William Mahoney vertelt Show Business, een podiumkunsten tijdschrift, dat hij succes heeft gehad door een van beide plannen een afspraak met een agent of vraagt ​​andere actoren die in commercials werken voor een verwijzing naar hun agent.

Om een ​​vakbond of niet te unionize

Zodra je begint te rollen te krijgen als een commerciële acteur, kunt u vinden u worden geconfronteerd met de beslissing om al dan niet mee SAG-AFTRA, de film, tv en radio unie kunstenaars. Hoewel de toetreding tot de unie biedt vele voordelen, met inbegrip van residuen, veilige werkomstandigheden en voordelen voor de gezondheid, zijn de regels ook te verbieden u van het nemen van commerciële rollen die nonunion zijn. Helaas, als je net begint, kan dit ernstig de hoeveelheid werk die je in staat om te verkrijgen zijn te beperken, omdat veel commercials die zijn gefilmd vallen onder de nonunion categorie. Een artikel van John Handel voor Backstage tijdschrift stelt te praten met uw handelen docent, coach of andere acteur vrienden om te beslissen of de toetreding tot de unie is de juiste stap voor u.

Share This Post