Index / Careers & Work / Hoe maak je een baan Proctoring een SAT-test Krijg

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een baan Proctoring een SAT-test Krijg

Proctoring een SAT-test is een part-time positie, dat is meestal alleen beschikbaar voor volwassenen met een middelbare school diploma. Meestal is het niet noodzakelijk goed te hebben gescoord op de SAT of zelfs hebben de SAT gedaan om een ​​examen s

Advertisement

Proctoring een SAT-test is een part-time positie, dat is meestal alleen beschikbaar voor volwassenen met een middelbare school diploma. Meestal is het niet noodzakelijk goed te hebben gescoord op de SAT of zelfs hebben de SAT gedaan om een ​​examen surveillant zijn. De job vereist meestal de beschikbaarheid in het weekend als de meeste SAT tests worden toegediend op zaterdagochtend. De beloning kan variëren, met Simply Hired het geven van de gemiddelde SAT Proctor jaarsalaris van $ 20.000.

Stap 1

Neem contact op met lokale scholen in uw omgeving die het beheer van de SAT-test elk jaar. Soms zijn de individuele scholen zijn verantwoordelijk voor het inhuren van surveillanten. Als de scholen in uw omgeving te huren proctors, vraag dan uw naam te hebben gezet op de lijst van de surveillanten. Als je iemand die werkt op de school weten, vraag hen om u op de lijst ook.

Stap 2

Werk als een SAT tutor bij Kaplan of The Princeton Review. De docenten zijn vaak gevraagd om examen surveillanten in de omgeving zijn. Er kan ook een aantal onafhankelijke test prep bedrijven, zoals Revolution Prep, in uw omgeving die ook testen proctors kiezen uit hun docenten.

Stap 3

Ga naar de website van bedrijven die de SAT beheren, zoals Kaplan.com en PrincetonReview.com, toe te passen voor een open proctoring positie. Sommige bedrijven, zoals Pearson Education, kan verwijzen naar de proctoring positie als testbeheerder positie. Kijk onder de "Careers" of hoofdstuk "Werkgelegenheid" van elke website.

stap 4

Kijk naar de vacatures voor SAT Proctor posities. Sites zoals Craigslist.org en SimplyHired.com hebben vaak vacatures voor SAT-test surveillanten. Zoek uw regio op sites als deze te zien als iemand op zoek is naar SAT-test surveillanten.

Share This Post