Index / Persoonlijke financiƫn / Hoe maak je een baan in een Call Center Get

Share This Post

Persoonlijke financiƫn

Hoe maak je een baan in een Call Center Get

Call centers zijn in veel opzichten het antwoord van de 21e eeuw aan de molens van de 20e eeuw. Ze zijn een plek voor mensen met een beperkt hoger onderwijs om vast werk te krijgen in een veilige omgeving die vaak ook voordelen zoals ziektekostenverz

AdvertisementCall centers zijn in veel opzichten het antwoord van de 21e eeuw aan de molens van de 20e eeuw. Ze zijn een plek voor mensen met een beperkt hoger onderwijs om vast werk te krijgen in een veilige omgeving die vaak ook voordelen zoals ziektekostenverzekering en betaalde vakantie. Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics meldt dat call center medewerkers kunnen verwachten om de lonen tussen de $ 11 en $ 18 per uur vanaf 2010, en dat de posities op dit gebied zullen naar verwachting sneller dan gemiddeld tussen 2008 en 2018 groeien.

Lokaliseren call centers in uw directe omgeving. Dit kan uitgebreide Internet onderzoek te nemen, onderzoekend met contacten en algemeen onderzoek. Call centers zijn niet openbare gebouwen, en zelden reclame voor hun aanwezigheid.

Vind de corporate website voor bedrijven met call centers in uw regio. Klik door naar de pagina van werkgelegenheid en erachter te komen of ze verhuren aan de call center in uw omgeving.

Druk de functiebeschrijvingen voor functies in uw regio. Lees ze, markeren of anderszins wijzend op de belangrijkste vaardigheden en kennis bases die verband houden met de baan.

Bereid een sjabloon CV met de basisgegevens van uw dienstverband, vaardigheden en onderwijs.

Maak een specifieke cv voor elke positie. Voor elk, markeert de vaardigheden en ervaring het meest geschikt voor de taak die u wilt. Bijvoorbeeld, zou een functie bij een bank dat je markeert het geld omgaan en boekhoudkundige aspecten van je vorige baan bij een fast food restaurant. Voor een positie met een sportzaak, zou u zich richten op het klantcontact en probleemoplossende vaardigheden in verband met de drive-through.

Solliciteren via de website van het bedrijf, e-mail, fax of post. Gebruik je cv en het ontwerp van een begeleidende brief die specifiek beschrijft wat maakt je ideaal voor de call center positie.

Bereid je voor op het interview als geroepen voor een. U wilt het bedrijf zelf, de industrie als geheel, en de positie in het bijzonder voor de houding van onderzoek en geeft antwoord op de interviewer zal op zoek naar.

Toon maximaal vijf tot 10 minuten te vroeg voor het interview. Tijdens het interview, altijd in gedachten houden dat u een aanvraag voor een customer service positie die vertrouwt op uw stem en presentatie. Focus op het beantwoorden als je zou willen horen van een medewerker van de klantenservice om u te spreken over de telefoon.

Hints

Sommige call centers zijn onderaannemers die werken voor naam-merk bedrijven, maar huren en trainen op hun eigen. Het kan moeilijker zijn te vinden werkgelegenheid leidt voor dit soort centrum, maar ze hebben meer kans om advertenties in de lokale job boards en op het werven websites plaatsen.

U kunt relevante ervaring op te doen met vrijwilligerswerk bij de telefoon banken voor goede doelen in uw omgeving, of door het nemen van verantwoordelijkheid voor de telefoon boom in uw kerk of scouting groep.

Het kennen van een vreemde taal, in het bijzonder de Spaanse, kan het verhogen van uw kans op het krijgen van een baan in dit gebied. Veel werkgevers betalen een bonus aan medewerkers die meerdere talen spreken.

Share This Post