Index / Bedrijf / Hoe maak je een auto van Engeland naar Australië Ship

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een auto van Engeland naar Australië Ship

Overseas scheepvaart diensten zijn beschikbaar van Engeland naar Australië met dagelijkse scheepvaart opties voor het bedrijfsleven en andere reizen. Het proces vereist dat de douane-inklaring en goedkeuring van het voertuig wordt ontvangen voordat z

Advertisement

Overseas scheepvaart diensten zijn beschikbaar van Engeland naar Australië met dagelijkse scheepvaart opties voor het bedrijfsleven en andere reizen. Het proces vereist dat de douane-inklaring en goedkeuring van het voertuig wordt ontvangen voordat zij in Australië. De meeste die nodig is van de auto-eigenaar is zijn bereidheid om de juiste internationale scheepvaart bedrijf te vinden, af te sluiten indien gewenst, en hebben de auto klaar voor pick-up of levering aan de haven waar het vervolgens in het schip worden vervoerd. Lees verder om te leren hoe je kunt de veiligheid en het efficiënt verzenden van uw voertuig naar Australië.

Wat je nodig hebt

Voertuig registratie

Bepaal de juiste zending optie. Er zijn drie manieren om een ​​auto te verschepen overzee: rollen op en af, of RORO zoals het gewoonlijk wordt genoemd, consolidatie in een 40-voets container high cube, of het gebruik van een exclusieve verpakking. De RORO methode houdt het rijden op het dek van het schip en vervolgens het rijden af ​​bij aankomst. De consolidatie methode wordt gebruikt bij het verzenden van drie of vier auto's tegelijk naar Australië. De exclusieve werkwijze vereist het gebruik van een houder om de auto te huisvesten; de wagen wordt aangedreven in de houder houdt tot aankomst. De RORO methode is de minst dure met de exclusieve werkwijze was 40 tot 50% duurder dan de andere methoden. De consolidatie methode kan variëren in prijs, afhankelijk van het aantal auto's die worden geleverd.

Het verkrijgen van het voertuig import toestemming van de beheerder van de normen voor voertuigen. Neem contact op:

De beheerder van het Vehicle Standards
ACT Federale Bureau van de Verkeersveiligheid 0
GPO Box 1553
Canberra Australië 2601

Alle aanvragers moeten een bezoeker visum en de originele registratie voertuig. Indien de goedkeuring niet wordt verleend, wordt een $ 12.000 Special recht.

Krijg inklaring en bevestigen de transactiewaarde met een aankoopbon voor het voertuig.

Reinigen van de auto en controleer op beschadigingen. Bepaal of de verzekering zal worden gekocht voor het voertuig. Als dat zo is, fotograferen het voertuig voor uw administratie.

Neem contact op met International Car Shipping. Bezoek de website voor online boeken en tracking, evenals verzekering gidsen. Voor meerdere auto's, selecteert u de consolidatie in een 40-voets container high cube optie. Vraag een gratis offerte online.

Zorg voor belangrijke informatie, zoals automerk, model en bouwjaar, vertrek stad en staat, aankomst stad en staat, evenals uw voor- en achternaam, e-mail, telefoonnummer, datum van verzending, en creditcardgegevens.

Neem contact op met web voor andere internationale rederijen. Overweeg bedrijf Upakwe Schip, Omega Shipping, of Home Verzenden en vraag om een ​​gratis online offerte te ontvangen. Alle drie de bedrijven schip uit Engeland naar Australië met een scherpe prijsstelling en variërende scheepvaart methoden zoals die in stap 1 genoemd.

Vervoer uw auto naar de scheepvaart-poort. Laat uw auto verscheept van Falmouth Harbour, de "eerste en laatste" scheepvaart haven in Engeland. Het is gelegen aan de zuidwestelijke puntje van Engeland.

Kies een scheepvaart-poort in Australië. Het schip van de auto naar een van de volgende steden in Australië: Melbourne, Sydney, Adelaide, Fremantle, of Brisbane. Met 26 Australische shipping-poorten en vijf havenautoriteiten, kies dan de poort dichtstbijzijnde uw locatie.

Hints

Denk aan vergoedingen. Volgens de International Car Shipping website, variërend regels, off lading vergoedingen, document vergoedingen, en andere kosten van toepassing zal zijn in Australië.

De volgende documenten zijn vereist:

Huidige kentekenbewijs

Carnet of Vehicle Import goedkeuring (VIA)

Paspoort of rijbewijs

Internationaal rijbewijs

Verzekering

Share This Post