Index / Cars / Hoe maak je een auto deur Vervangen

Share This Post

Cars

Hoe maak je een auto deur Vervangen

een autodeur Het vervangen is afhankelijk van het type voertuig. Raadpleeg altijd een deskundige of reparatie-instructies voor uw exacte voertuig alvorens op dergelijke reparaties. Maakt niet uit wat de exacte procedure is, moet u een vervangende deu

Advertisement

een autodeur Het vervangen is afhankelijk van het type voertuig. Raadpleeg altijd een deskundige of reparatie-instructies voor uw exacte voertuig alvorens op dergelijke reparaties. Maakt niet uit wat de exacte procedure is, moet u een vervangende deur gemaakt voor uw merk en model te krijgen. Je moet ook het zelfde zijdeur - bestuurder of passagier. Als uw oude deur maakt gebruik van handmatige of macht controles (zoals voor de ramen), proberen om hetzelfde type te vinden om het te vervangen of u zal hebben om het te zetten.

Wat je nodig hebt

Vervanging autodeur

Moersleutel

schroevedraaier

Koevoet

Punch en hamer

Vise greepbuigtang

Open de autodeur en koppel alle power apparaten die eraan verbonden zijn. Schroef het instrumentenpaneel bezel en koppel de elektrische connectoren. Verwijder de binnenkant paneel door het verwijderen van alle schroeven en eraf te tillen zijn tabs. Voer de elektrische bedrading naar buiten door de open poorten in de buurt van de rand.

Verwijder de deur pal voorjaar. Dit voorjaar, ook bekend als de vastzetting lente, achter bovenste scharnier van de deur. Steek een koevoet tussen de lente en de rand van de deur en wrikken het voorjaar niet op zijn plaats.

Koppel de deur uit het lichaam. Het wordt ofwel vastgeschroefd, die een sleutel voor het verwijderen, of bevestigd met pinnen die moeten worden bestuurd met een punch en hamer en een tang. In elk geval, kennis te nemen van waar en hoe elke connector is bevestigd. Laat een tweede persoon de deur terwijl u deze los te koppelen en haal het weg.

Verwijder het binnenste paneel van de nieuwe deur voordat u deze installeert. Als het een handbediende deur die je nodig hebt om te zetten aan de macht, koppelt elke motor en de clip van de oude deur en zorgvuldig installeer ze in dezelfde plaatsen binnen de nieuwe deur.

Plaats de nieuwe deur op zijn plaats en hebben uw assistent vasthouden terwijl je de connectors te bevestigen. Plaats elke bout of pin in de exacte plek was op de oude deur. Niet de connectoren volledig vast totdat iedereen is op zijn plaats.

Rijg de elektrische bedrading van de auto door de deur op dezelfde wijze het liep door de oude deur. Bevestig elke elektrische connector naar de juiste apparaat binnen de deur. Bevestig in paneel van de deur weer op.

Plaats de vastzetting voorjaar terug op zijn plaats binnen de nieuwe deur. Druk de veer met een hulpmiddel dat specifiek voor deze job, dat een automatische levering winkel kan bieden. Plaats de samengedrukte veer op zijn plaats tussen de deur en palmechanisme, laat dan de compressor tool voor het voorjaar te glijden op zijn plaats.

Hints

Gebruik nieuwe pinnen - en de bussen die daarbij horen - als de deur ze gebruikt, als de oude zeer waarschijnlijk al gebogen, terwijl het verwijderen van hen zal hebben.

Share This Post