Index / Kunst en Vermaak / Hoe maak je een assistent Fashion Stylist Word

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe maak je een assistent Fashion Stylist Word

Een assistent fashion stylist helpt de senior fashion stylist tijdens fashion fotoshoots, modeshows en bij de grote winkels. Het is ook de verantwoordelijkheid van de assistent fashion stylist om catalogus alle kleding, zorg ervoor dat ze op tijd ter

AdvertisementEen assistent fashion stylist helpt de senior fashion stylist tijdens fashion fotoshoots, modeshows en bij de grote winkels. Het is ook de verantwoordelijkheid van de assistent fashion stylist om catalogus alle kleding, zorg ervoor dat ze op tijd terug en houd ze wordt beschadigd of verloren. Het is zeker een grote verantwoordelijkheid gezien het feit dat de geleende kleren zijn vaak duur en een van een soort, maar het uiteindelijke resultaat is altijd de moeite waard.

Wat je nodig hebt

Een bachelor's degree in de mode merchandising

Word Assistent Fashion Stylist

Hier krijg je een bachelor's degree in de mode merchandising of andere manier gerelateerd veld. Een mode opleiding zal u vertrouwd te maken met de stoffen, textiel en kleding stijlen gebruikt door ontwerpers. Het zal je ook leren hoe om te zorgen voor bepaalde stoffen, zodat ze niet beschadigd raken.

Krijgen ten minste een jaar ervaring in het werken als een foto styliste, freelance stylist of aanverwante veld. De meeste mode-stylisten liever werken met medewerkers die op zijn minst enige ervaring in het werken met en styling kleding voor fotografen en andere klanten.

Verkrijgen van een stage met een professionele fashion stylist, modeblad of modeontwerper. Dit is een uitstekende manier om hands-on ervaring en voorkennis van de mode-wereld te winnen. Het zal u ook mogelijkheden om uw eigen projecten te stylen.

Relaties op te bouwen met de mode-industrie insiders, zoals uitgevers, schrijvers, fotografen en ontwerpers. Het is belangrijk voor alle fashion stylisten om goede contacten binnen de industrie, omdat je nodig hebt om uit te reiken naar deze contacten bij het trekken van accessoires, rekwisieten en kleding voor fotoshoots. De meeste items gebruikt in een mode-fotoshoot worden geleend en moet worden geretourneerd.

Kijk voor het werk als freelance stylist aan de slag. Als freelancer, zal u de kennis, ervaring en contacten die u nodig heeft om te slagen als assistent fashion stylist te krijgen.

Share This Post