Index / tech / Hoe maak je een Amazon Kindle document aanmaken

Share This Post

tech

Hoe maak je een Amazon Kindle document aanmaken

Amazon Kindle is Amazon's e-book reader. Amazon kan iedereen om hun boeken voor de Kindle gebruik van hun Digital Text Platform publiceren. Hoewel Amazon heeft kunt u zowel Word en HTML, het bestandstype wordt gebruikt voor de Kindle werkt uploaden,

Advertisement

Amazon Kindle is Amazon's e-book reader. Amazon kan iedereen om hun boeken voor de Kindle gebruik van hun Digital Text Platform publiceren. Hoewel Amazon heeft kunt u zowel Word en HTML, het bestandstype wordt gebruikt voor de Kindle werkt uploaden, is HTML. Als u Word uploaden, zal Amazon zet voor u. Het is gemakkelijk om een ​​bestand met Digital Text Platform Amazon's te uploaden, maar als je wilt dat de uiteindelijke output te controleren, zijn er een paar trucs die u moet weten.

Wat je nodig hebt

Digital Text Platform rekening

Microsoft Word

Open het Word-document dat u wilt bereiden als een Kindle document. U kunt dit bestand uploaden als is en laat Amazon's Digital Text Platform (DTP) het bestand naar HTML voor u om te zetten, maar je riskeert een opmaak puinhoop. Het beste is om een ​​paar wijzigingen eerst.

Verwijder eventuele ingesloten afbeeldingen, blanco pagina's of kop- en voetteksten. Dit omvat paginanummers. Amazon zal de paginanummers formatteren zodra uw boek wordt omgezet. Zorg ervoor dat u een titelpagina dat de titel van het boek en het auteursrecht informatie bevat te voegen. Stok met een eenvoudige lettertype - een die HTML vriendelijk, zoals Times New Roman, Arial of Georgië. Fancy lettertypen niet opdagen.

Opruimen alle stijlen in uw manuscript. Stijlen, zoals koppen en body tekst moet consequent door het document. Alle body tekst moet worden geformatteerd als platte tekst. Als uw hoofdstuktitels gebruik maken van een "rubriek 1" stijl, zorg ervoor dat ze allemaal gebruiken. Hiermee wordt voorkomen dat niet-overeenkomende stijlen weergegeven in uw manuscript.

Stel uw marges in op een inch helemaal rond en zet je regelafstand van 1,5 inch. Dubbele ruimte in beslag neemt te veel ruimte op het scherm op een e-book reader. Stel je de lettergrootte op 10 of 11 punten. Zorg dat u pagina-einden tussen hoofdstuk in plaats van sectie-einden. Zich te ontdoen van extra harde returns ook. Deze zullen opmaak hoofdpijn veroorzaken in uw definitieve manuscript.

Sla uw opgeruimd bestand als HTML en deze uploaden via uw DTP-account. Amazon's DTP-programma zal nu minder omzetten te doen en je zal een gepolijste manuscript voor uw Kindle boeken te hebben.

Share This Post