Index / tech / Hoe maak je een Amazon affiliate te worden

Share This Post

tech

Hoe maak je een Amazon affiliate te worden

De Amazone affiliate programma is een geweldige manier voor web-eigenaren en bloggers om extra inkomsten te maken. Amazon is niet zo veel te betalen als sommige andere programma's, maar er zijn veel voordelen aan het gebruik van Amazon als onderdeel

AdvertisementDe Amazone affiliate programma is een geweldige manier voor web-eigenaren en bloggers om extra inkomsten te maken. Amazon is niet zo veel te betalen als sommige andere programma's, maar er zijn veel voordelen aan het gebruik van Amazon als onderdeel van uw monetariseren plannen. Het is een gerespecteerde plaats en wordt vertrouwd door online shoppers. Er zijn ook een breed scala van producten die beschikbaar zijn, waardoor is een geweldige site om uw klanten te sturen zijn. Ondertekening van een Amazon affiliate is snel en eenvoudig - hier is hoe het te doen.

Wat je nodig hebt

Website of blog

Computer & Internet

Ga naar Amazon en kijk op de homepage voor de link naar Amazon Associates. Volg de link. Zo kunt u zich aanmelden voor de Amazone Affiliate programma.

U moet zich aanmelden bij uw Amazon-account als je die hebt. Als je niet al een Amazon-account, kunt u zich gratis registreren.

Nadat u zich heeft aangemeld of aangemeld bij uw account, moet u alle gevraagde gegevens in te voeren. Dit omvat uw naam of bedrijfsnaam, adres betaling en vooral uw website informatie.

Voer de informatie voor uw belangrijkste website of blog. Na goedkeuring kunt u meer websites en het gebruik links toe te voegen op een website of blog die u zal zijn.

Lees het contract voorwaarden en klik op de knop om aan te geven dat u akkoord gaat.

Zodra dat je hebt als een Amazon affiliate is geaccepteerd, bent u klaar om te beginnen met het programma. U ziet een balk aan de bovenkant van uw scherm elke keer dat u op de Amazon website die u zal toestaan ​​om te linken naar verschillende producten. U kunt kiezen voor SMS- of MMS-verbindingen.

Hints

Gebruik het affiliate programma Amazon als onderdeel van uw totale gelde maken plannen - het is altijd goed om te diversifiëren.

Share This Post