Index / Cars / Hoe maak je een achterlicht van een Pontiac Grand Prix wijzigen

Share This Post

Cars

Hoe maak je een achterlicht van een Pontiac Grand Prix wijzigen

Voor iedereen die een auto bezit lang genoeg is, zal een lamp moet worden vervangen. Bij een achterlicht, dit is belangrijk om snel vervangen zodat tickets of potentiële ongelukken voorkomen. Bij het wisselen van de staart licht van een Pontiac Grand

Advertisement

Voor iedereen die een auto bezit lang genoeg is, zal een lamp moet worden vervangen. Bij een achterlicht, dit is belangrijk om snel vervangen zodat tickets of potentiële ongelukken voorkomen. Bij het wisselen van de staart licht van een Pontiac Grand Prix, het proces is eenvoudig te wijten aan het eenvoudige ontwerp van het achterlicht behuizingen. Het zal u slechts enkele minuten duren om uw auto klaar om te gaan met een nieuwe lamp hebben. Nog beter, het vereist geen gereedschap.

Wat je nodig hebt

3057 gloeilamp

Open uw kofferbak. U wordt direct achter de bevestiging van de uitgebrande gloeilamp.

Trek het tapijt weg genoeg om de vleugelmoeren beveiligd tegen de stam kader bloot te leggen. Deze vleugelmoeren Houd de armatuur op zijn plaats. Je moet in staat zijn om het tapijt naar beneden ver genoeg te trekken zonder dat een van de plastic bijlagen die het tapijt in plaats los te maken.

Draai de vleugelmoeren terwijl het armatuur op zijn plaats. Verlies de noten als ze af te komen.

Trek de inrichting weg van de auto naar de achterzijde van de armatuur bloot. Je moet sockets te zien voor elke lamp in het armatuur.

Duw het lipje in op de zijkant van de bus van de uitgebrande gloeilamp. Draai de bus, terwijl het tabblad in wordt gedrukt om deze uit de behuizing. Trek het uit om de lamp bloot te leggen.

Trek de lamp uit de fitting. Plaats de nieuwe lamp in dezelfde socket. De lamp gebruikt voor de daadwerkelijke staart lamp is 3057.

Vervang de aansluiting in het huis en draaien in de tegenovergestelde richting om het te beveiligen. De behuizing moet weer worden aangebracht om de auto te maken door deze terug op zijn plaats en zet de vleugelmoeren weer aan. Draai de moeren.

Hints

Er is een long-life-lamp voor uw achterlicht.

Zorg ervoor dat de behuizing is nooit geschorst door de draden aangesloten op de bussen. Dit kan kortsluiting in de draden veroorzaken.

Share This Post