Index / Cars / Hoe maak je een achter Wisser op een Mercury Mountaineer Reparatie

Share This Post

Cars

Hoe maak je een achter Wisser op een Mercury Mountaineer Reparatie

De Mercury Mountaineer is voorzien van een achterste ruitenwisser die laat de bestuurder moet de achterruit om de zichtbaarheid te verbeteren schoon te maken. De wisser is om een ​​kleine motor in de achterste liftdeur bevestigd. De wisser kan broos

AdvertisementDe Mercury Mountaineer is voorzien van een achterste ruitenwisser die laat de bestuurder moet de achterruit om de zichtbaarheid te verbeteren schoon te maken. De wisser is om een ​​kleine motor in de achterste liftdeur bevestigd. De wisser kan broos worden na verloop van tijd naarmate het ouder wordt en niet aan het venster goed schoon. Het mes moet worden vervangen als onderdeel van een routine onderhoudsplan. De achterruitwisser motor kan ook mislukken, waarbij de wisser zal ertoe leiden dat helemaal niet te bewegen. Het vervangen van de achterruitwisser motor vereist het verwijderen van de laadklep paneel om toegang te krijgen tot de kleine motor.

Wat je nodig hebt

verstelbare moersleutel

schroevedraaier

Dopsleutel

Trim removal tool

Schakel de achterruitwisser aan en controleer om te zien of de ruitenwisser motor goed werkt. Als de wisser beweegt over het raam, maar niet het raam schoon te maken, moet u een nieuwe wisser te installeren. Als de ruitenwissermotor het wisserblad niet beweegt zullen nodig de ruitenwissermotor te vervangen.

Vervang het wisserblad door het verwijderen van de bestaande schoep. Als het model jaar 1997 of eerder, trek de wisserarm naar u toe totdat het rust enkele centimeters afstand van het raam. Trek aan de arm van de as en installeer een nieuwe wisser. Voor 1998 en latere modellen, til de deksel van het draaipunt van de wisser met een schroevendraaier en verwijder de moer met een steeksleutel. Vervang de wisser en installeer de wisser arm.

Vervang de achterruitwisser motor indien nodig. Koppel de negatieve accukabel met een verstelbare moersleutel. Zie stap 2 en verwijder het wisserblad.

Verwijder de laadklep bekleding achterzijde door de schroeven op het handvat met een schroevendraaier. Wrikken uit het slot trim en verwijder de schroef onder het slot. Wrikken uit de plastic klinknagels op de bovenkant van de bekleding met behulp van een trim tool beschikbaar bij de meeste auto-onderdeel winkels. Verwijder de laadklep trim en zet apart.

Maak de ruitenwissermotor beugel bouten met een steeksleutel en verwijder de motor. Maak de elektrische connector van de ruitenwissermotor.

Installeer een nieuwe ruitenwissermotor met behulp van een dopsleutel om de beugel bouten vast te zetten. Maak de elektrische connector aan de ruitenwisser motor.

Installeer de laadklep stuwing paneel met behulp van de plastic klinknagels. Installeer de drie schroeven door het slot en handvat met een schroevendraaier.

Sluit de negatieve accukabel met behulp van een verstelbare moersleutel. Schakel de achterruitwisser op om ervoor te zorgen dat het goed werkt.

Share This Post