Index / tech / Hoe maak je een account OurStage verwijderen

Share This Post

tech

Hoe maak je een account OurStage verwijderen

OurStage is een virtuele gemeenschap ontworpen om te bieden aspirant-artiesten en songwriters de mogelijkheid in te voeren en hun muziek te promoten bij potentiële fans. Terwijl OurStage een nuttig netwerk en carrière building tool kan zijn, is het n

Advertisement

OurStage is een virtuele gemeenschap ontworpen om te bieden aspirant-artiesten en songwriters de mogelijkheid in te voeren en hun muziek te promoten bij potentiële fans. Terwijl OurStage een nuttig netwerk en carrière building tool kan zijn, is het niet mogelijk haar leden om een ​​account handmatig te verwijderen. U moet een verzoek om uw account op de website van OurStage's te verwijderen in te dienen.

Log in op uw OurStage account. In sommige gevallen, bijvoorbeeld als u hebt ontdekt dat u zich heeft aangemeld voor het verkeerde type account of heeft besloten dat u niet langer een actief lid in de OurStage gemeenschap, u kunt wensen van uw account te hebben verwijderd.

Klik op de "Contact" link onder het submenu Ondersteuning aan de onderkant van de OurStage website. Selecteer de Gemeenschap link. Het is de laatste schakel genoteerd op de contact pagina.

Typ uw e-mailadres in het "Van:" veld. Typ in uw verzoek om uw account te deactiveren de "Inhoud:" veld. Zorg ervoor dat u het e-mailadres dat u gebruikt om in te loggen op uw OurStage rekening te nemen.

Share This Post