Index / Sport en fitness / Hoe maak je een .223 Remington Sierra 65 GR vernieuwen

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je een .223 Remington Sierra 65 GR vernieuwen

De .223 Remington is de meest gebruikte centrum-het-vuren geweer cartridge in de wereld. Oorspronkelijk ontwikkeld om te schieten 55-grain kogels, aankan kogels variërend in gewicht 40 tot 90 korrels, waaronder Sierra 65 grain kogel. De Sierra 65 gra

AdvertisementDe .223 Remington is de meest gebruikte centrum-het-vuren geweer cartridge in de wereld. Oorspronkelijk ontwikkeld om te schieten 55-grain kogels, aankan kogels variërend in gewicht 40 tot 90 korrels, waaronder Sierra 65 grain kogel. De Sierra 65 graan heeft behoefte aan een sneller tempo twist (de afgelegde afstand in het vat waarin de kogel maakt een volledige omwenteling) dan de oorspronkelijke 55 graan kogel om maximale stabiliteit te verkrijgen, dus een 1: 9 twist rate, of sneller, is aanbevolen- -on volledige omwenteling voor elke 9 duim van reizen binnen het vat).

Wat je nodig hebt

herladen druk

Loading matrijzen

lege gevallen

primers

rookloze poeder

poeder schalen

remklauwen

Case trimmer

Meet alle gevallen voor het herladen en trim de zaak naar de aanbevolen Trim-to-lengte indien nodig. Cases meten langer dan de aanbevolen maximale lengte zaak moet worden weggegooid, omdat ze strekte veelvuldig afvuren en uitrekken het geval wanddikte verlaagd.

Gebruik de volgende herladen van gegevens, maar zorgvuldig te werk je weg tot het maximum poeder lading, het controleren op tekenen van overmatige druk - zoals zwart of uitsteekt primers - na elke ronde vuren.

22 cal (0,224) Sierra 65gr SPBT GameKing # 1395 (7 "-10" twist barrel only)

Poeder: Varget (Hodgdon Poeders)

Charge: Minimum - 22,8, 2600 fps / Max Charge - 26,3, 3100 fps.

Poeder: IMR-4064

Charge:. Minimum - 22,6 gr 2600 fps / Maximum - 26,1 gr, 3100 fps

Gebruik de volgende gegevens om ervoor te zorgen dat de geladen cartridge naar behoren binnen het pistool kamer zal plaats.

Maximale Kast lengte: 1,760 inches

Trim-to-length: 1.750 inches

Maximale Cartridge Lengte: 2,260 inches

Primers: CCI 400

Bevestig de resizing /-de aftopping matrijs om het herladen pers. Smeer elke zaak en plaats deze in het geval houder op het herladen pers, dan resize en verwijder de gebruikte primer van elke cartridge.

Plaats een nieuwe primer en vul het geval met de aanbevolen poeder lading. Vervang de resizing /-de aftopping dobbelsteen met de kogel zitplaatsen sterven. Houd de Sierra 65 korrel kogel over de zaak open mond en langzaam de kogel zitten dobbelsteen totdat het contact met de kogel maakt. Seat de kogel in de behuizing met behulp van de herladen pers.

Seat de kogel in het geval, zodat de maximale lengte cartridge niet meer dan de aanbevolen metingen. Gebruik alleen aanbevolen primers.

Hints

De Sierra 65 grain kogel is bekend als de Sierra GameKing 65 Grain Spitzer Boat Tail.

Gebruik een veiligheidsbril bij het herladen van munitie.

Niet verminderen poeder kosten 5 korrels onder de aanbevolen maximum.

Niet meer dan de aanbevolen poeder gewicht kosten.

Gebruik alleen aanbevolen primers.

Niet primers opslaan in een andere dan de container ze kwamen container.

Na het bakken geladen munitie op de waaier, onderzoekt de primer op elke ontslagen geval. Als de primer wordt geduwd of op enige wijze beschadigd, verminderen uw poeder lading door 0,5 graan.

Niet herladen munitie in de buurt van open vuur of een warmtebron.

Share This Post