Index / Huis / Hoe maak je een 220V Wasdroger Converteren naar 110V

Share This Post

Huis

Hoe maak je een 220V Wasdroger Converteren naar 110V

Voltage conversies zijn nodig wanneer u wilt toestellen die niet zijn ontworpen om de standaard spanning van uw stopcontact tegemoet te lopen. In de Verenigde Staten, de standaard voltage is 120V; in Europa, bijvoorbeeld, het standaardvoltage ongevee

AdvertisementVoltage conversies zijn nodig wanneer u wilt toestellen die niet zijn ontworpen om de standaard spanning van uw stopcontact tegemoet te lopen. In de Verenigde Staten, de standaard voltage is 120V; in Europa, bijvoorbeeld, het standaardvoltage ongeveer 220V tot 240V. Om een ​​hoger voltage wasdroger werk in een lager voltage stopcontact te maken, moet u een converter te installeren.

Wat je nodig hebt

  • Potlood

    Papier

    omvormer

Zoek het etiket van de fabrikant van uw droger. Het is meestal op het achterpaneel, bodem, of naamplaatje.

Zoeken naar een meting van ofwel wattage of ampère. Dit wordt gevolgd door een "Watts" "W", "A" of te "ampère."

Vermenigvuldig een meting gegeven in ampère door de spanning van de machine (220V). Dit is het wattage wordt gebruikt door uw droger. Als het nummer reeds gevonden in watt, hoeft te vermenigvuldigen. Houd dit nummer bij de hand; u zult het nodig hebt bij het winkelen voor uw converter.

Bezoek uw lokale hardware, home improvement of kleine elektrische retailer en vragen om een ​​stepdown converter die je 220V droger zal converteren naar een 110V droger.

Lees de verpakking van de beschikbare convertors en selecteer een met een maximum wattage boven het wattage u in stap 3 berekend Volgens het Amerikaanse ministerie van Energie, de meeste wasdrogers hebben een wattage van 1800-5000.

Zoek uw stroomonderbreker en zet de stroom van de wasruimte of wasmachine / droger stopcontact.

Koppel de wasdroger en sluit hem aan op de converter.

Steek de converter in het stopcontact.

Herstel de kracht van uw wasruimte of wasmachine / droger outlet via de stroomonderbreker, en bedienen van de droger zoals gewoonlijk.

Hints

Omzetters ook worden aangeduid als adapters of transformatoren.

Gebruik geen converter met een maximum vermogen onder wattage uw kleding droger. Het zou kunnen struikelen de shut-off schakelaar in uw stroomonderbreker.

Share This Post