Index / Huis / Hoe maak je een 220V Circuit Zet Van een Circuit Breaker Panel naar een 110V Line

Share This Post

Huis

Hoe maak je een 220V Circuit Zet Van een Circuit Breaker Panel naar een 110V Line

Het omzetten van een 220-volt branch circuit in een 110-volt tak circuit is een relatief eenvoudig project voor de matig opgeleide doe-het-zelver. De meeste 220V tak circuits gebruik maken van een 2 of 3-aderige kabel met een kale aarddraad. Artikel

AdvertisementHet omzetten van een 220-volt branch circuit in een 110-volt tak circuit is een relatief eenvoudig project voor de matig opgeleide doe-het-zelver. De meeste 220V tak circuits gebruik maken van een 2 of 3-aderige kabel met een kale aarddraad. Artikel 200,7 (C) (1) van de NEC (National Electric Code), Publicatie 70 van de NFPA (National Fire Protection Association) laat een witte geïsoleerde, neutrale geleider te gebruiken als een stroomvoerende geleider zolang het permanent re -identified op elk punt waar het zichtbaar en toegankelijk met behulp van een andere dan de witte, grijze of groene kleur.

Wat je nodig hebt

 • elektricien schroevendraaiers

  White nagellak

  Diagonale tang / draadscharen

  Wire strippers

  combinatietang tang / de elektricien

  AWG 12, Wit, massief koperen draad

  Yellow draadmoeren

  Twee 20-Amp, 120 Volt, SPCBs (Single Pole Circuit Breakers)

  20-Amp, 120 Volt, aarding vergaarbak

  Zwart, plastic elektrische tape

  Receptacle afdekplaat

Als de 220-volt circuit werd bedraad met behulp van een re-geïdentificeerde witte dirigent als een hot dirigent

Schakel de 220-volt CB regelen van het circuit en verwijder het / de dekking breaker panel panel dienst en trim.

Koppel de twee draden van de 2P (Pole) CB en verwijder de CB van het paneel. Afhankelijk van het type paneel dat je hebt, kan de CB gewoon afzetten of je kan hebben om een ​​schroef vast aan de Buss Bar verwijderen. Wees voorzichtig hier omdat delen van het paneel Buss Bars kan heet worden, zelfs als je de belangrijkste dienst verbreken hier zetten. Gebruik geïsoleerde Elektricien schroevendraaiers om deze schroeven te verwijderen en wees voorzichtig om niet in de achtertuin of op het kort de Buss Bars uit de ene naar de andere glijden de schroef en het kort de Buss Bar tegen het paneel. Ofwel zal een grote stroomstoot veroorzaken en kan een schroevendraaier vernevelen en onderwerpen de houder tot fatale elektrische schok.

Installeer de twee-20A CB op de Buss bars waar u de 220-Volt, 2P CB verwijderd. Een van de nieuwe branding zal een reserve-breaker voor toekomstig gebruik. Sluit de Black dirigent aan één van de branding. De elektricien de installatie van de 220-Volt tak circuit zal de witte dirigent rood geschilderd hebt dus je zal opnieuw moeten identificeren als een neutrale geleider door het te schilderen wit. Sommige mensen houden van het gebruik van standaard latexverf, maar nagellak is een goede keuze, want het droogt in seconden.

Snijd een lengte van witte draad lang genoeg is om naar beneden te komen naar de neutrale bar en strip ¾-inch isolatie van elk uiteinde. Beveilig de ene naar de neutrale bar en route omhoog naar waar je hebt opnieuw gewezen op de oude neutrale geleider. bij elkaar houden van het einde, side-by-side, draai de blootliggende uiteinden aan elkaar in een richting van de klok met een tang / Elektricien Tangen de Lijnwachters's. Beëindig deze splice door schroeven een draad moer veilig over de splice

Vervang de service panel binnenste trim en buitenmantel.

Verwijder de 220 vergaarbak en re-identificeren van de nulleider hier als u bij de dienst panel deed. Sluit de 110-Volt stopcontact als je normaal zou doen, zwarte draad op de koperen schroef, witte draad aan op de zilveren screwand de kale of groene aardingsdraad aan de groene schroef.

Zet de houder in de verpakking van het apparaat en installeer de afdekplaat.

Schakel de CB op.

Het omzetten van een circuit bedraad met een 3-aderige kabel plus grond

Schakel de stroomonderbreker en verwijder de houder deksel. Verwijder de schroeven waarmee de houder aan de doos en trek de houder uit de doos. Er moeten vier geleiders invoeren van de box van dezelfde kabel, een rode, een zwarte, een witte, en een kaal of groene. Er zijn twee manieren om dit 220-Volt branch circuit om te zetten in een 110-volt tak circuit.

De eerste werkwijze vereist het verwijderen van de dubbele zekering en vervangen door twee eenpolige breakers als je in de stappen één en twee boven deden. Deze keer zul je de Black dirigent aan te sluiten op een van de branding, maar dop van de Rode dirigent en vouw het netjes langs de kant van de service paneel. De rode draad wordt niet gebruikt.

De tweede methode is om het circuit te zetten door de bedrading van de verdeelkast als multiwired tak circuit per artikel 210.4 van het NEC. Met deze conversie, vindt u de dubbelpolige zekering in de plaats te verlaten, omdat de Code vereist dat de loskoppelen betekent koppelt zowel warme benen van een multiwired tak circuit tegelijk.

Met een van deze conversie scenario's de branche circuit neutraal is al aangesloten op de service panel neutrale bar.

De eerste methode vereist dat u de dop van de Rode draad af in de verpakking van het apparaat en duw hem naar de achterkant van de doos apparaat en sluit de 110-Volt stopcontact zoals u in stap vijf hierboven deed.

De tweede methode vereist dat je de twee helften van de duplex-bak te isoleren door het verwijderen van het tabblad dat de twee koperkleurige terminals met elkaar verbindt. Laat het lipje op de zilverkleurige terminals in plaats omdat de multiwired circuit een gemeenschappelijk neutraal zal hebben.

Sluit de zwarte geleider een bronskleurige schroef en de rode draad aan de andere koperkleurige schroef. Sluit de witte, neutrale geleider naar een van de zilverkleurige schroeven. Sluit de kale of groen gekleurde dirigent om de groene aardingsschroef.

Zet de houder in de doos apparaat, installeert u de afdekplaat en draai de CB op.

Hints

De Multiwired tak circuit ondersteunt 110-volt lijn naar neutraal belasting, dus in wezen is het twee aparte 110-volt tak circuits met een gemeenschappelijke neutraal. Het potentiële gevaar dat inherent is aan dit circuit is een open neutrale geleider tussen de houder en de service paneel. Zonder continue neutraal keert de 110-volt stopcontact circuit terug naar een 220-volt stopcontact als er een toestel is aangesloten op beide helften van de duplex-bak. Deze voorwaarde kan ernstige schade aan één of beide van de aangesloten toestellen, omdat het apparaat in serie met 220-Volts over hen toegepast.

Share This Post