Index / Cars / Hoe maak je een 2001 Lincoln Town Car Seat Belt Alarm uitschakelen

Share This Post

Cars

Hoe maak je een 2001 Lincoln Town Car Seat Belt Alarm uitschakelen

De 2001 Lincoln Town Car wordt geleverd met riem Minder waarschuwingssysteem van Ford. Dit herinnert u om uw gordel te dragen door het uitzenden van een bel en het weergeven van een licht in de kilometerteller cluster. U kunt het alarm uit te schakel

Advertisement

De 2001 Lincoln Town Car wordt geleverd met riem Minder waarschuwingssysteem van Ford. Dit herinnert u om uw gordel te dragen door het uitzenden van een bel en het weergeven van een licht in de kilometerteller cluster. U kunt het alarm uit te schakelen door het uitschakelen van de Belt Minder systeem. De procedure voor het Belt Minder systeem mogelijk is hetzelfde als deactiveren. Als u de functie hebt uitgeschakeld, volgt u het proces opnieuw te activeren. Ford raadt het dragen van je gordel, en de meeste landen hebben wetten die je om dit te doen.

Schakel de koplampen van de Town Car en druk de handrem pedaal.

Turn key the Town Car op "Run" of "On". Heeft de motor niet draaien. De herinnering autogordel licht zal laten zien in de kilometerteller cluster. Wacht 1-3 minuten, totdat hij wordt uitgeschakeld.

Gesp en losgespen de bestuurder kant gordel drie keer.

Draai het dashboard koplamp inschakelen voor een tweede, en zet hem dan uit.

Gesp en losgespen de veiligheidsgordel drie keer. De autogordel licht zal weer in te schakelen op drie seconden.

Gesp en losgespen de gordel eenmaal. De autogordel licht knippert snel. Als het stopt met knipperen, wordt het alarm uitgeschakeld.

Share This Post